Galéria

9 téli manikűr, amit muszáj kipróbálnod a következő hónapokban

Forrás: Idén télen extra trendik lesznek a pöttyök, főleg, ha a kisebb és nagyobb mintákat is összemixeled a manikűrödön. Ha pedig mindezt egy bordó alapra csináltatod, máris kész a téli, ünnepi hatás!
Forrás: A pirosnál és az aranynál talán nincs is ünnepibb kombó, ám, ha ilyen érdekes, geometriai alakzatban készíti el a manidat a körmös, úgy máris beleillik a 2021-es trendekbe!
Forrás: Télen sokan inkább a sötétebb színekre szavaznak, mint például az egészen sötét bordó vagy a méregzöld, ám nyugodtan lehetsz ezzel kapcsolatban bevállalósabb! Ha egy fekete alapot választasz, érdemes feldobni egy kis fehérrel, így az összhatás extra trendi és kifinomult lesz!
Forrás: A festményekre hajazó manikűrök épp az aranykorukat élik, ez pedig télen sem lesz másképp! Ilyenkor színekben nagyon jól mutat a fekete, a fehér és persze az arany árnyalatai is!
Forrás: Ezt a körmöt simán bevállalhatod egy téli baráti összejövetelen, de garantált a siker egy szilveszteri bulin is! Arról már nem is beszélve, hogy milyen jól mutat majd az Instádon!
Forrás: Az emojikkal ellátott manikűrök hihetetlen nagy sikert arattak nyáron, a dolognak pedig télen sem lesz vége! Attól, mert hidegebb van és hamarabb sötétedik, a körmeiddel nyugodtan kifejezheted önmagad, a 2022-es téli manikűr trendek pont erre biztatnak!
Forrás: Ha nem szereted a feltűnő körmöket, de azért szereted, ha a manikűröd rendezett és stílusos, akkor mindenképpen ezt a téli manit ajánljuk! Különleges, visszafogott, és szó szerint minden alkalomra tökéletes!
Forrás: A márványos manikűr már ősz eleje óta töri az utat magának, ráadásul hatalmas sikerrel, így nem csoda, ha szinte biztosan a legtrendibb körmök között lesz télen is! Ugye, hogy te is kipróbálnád MOST AZONNAL?
Forrás: A sima piros vagy bordó köröm már a múlté, ez a manikűr ugyanis mindenkit kiüt a nyeregből a maga eleganciájával és ünnepi hangulatával. Ha a karácsonyi családi vacsorához keresgélsz manikat, mi mindenképpen EZT ajánljuk!