Galéria

9 vallomás emberektől, akik csak azután jöttek rá egy titokra a párjukkal kapcsolatban, miután összeházasodtak

Forrás:

„A férjem tudta, hogy létezik a női ciklus, de fogalma sem volt arról, hogy a nők vérezni szoktak, azt hitte, hogy csak fáj a hasunk. Erről nem is tudtam mindaddig, míg össze nem házasodtunk. Egy nap épp a szennyest szelektáltam, amikor meglátta, hogy vérfoltos az egyik bugyim. Amikor meglátta, elkezdett sírni, mert azt hitte, hogy haldoklom és titkolom előtte. Úgyhogy meg kellett magyaráznom a 28 éves férjemnek, hogy mi is az a női ciklus valójában.”


Forrás:

„Amíg össze nem költöztünk a feleségemmel, fel sem tűnt, mit művel a fürdőszobában. Nem képes szárazon tartani a padlót. Olyan érzésem van tőle, hogy zuhanyozás közben kifelé, a csempe felé tartja és minden víz ott landol. Úgy képzelem, hogy amikor kiszáll a kádból, megrázza magát, mint egy kutya, amikor pedig arcot mos a mosdó felett, akkor felváltva mossa meg magát és felváltva küld egy adagot a földre is.”


Forrás:

„15 éve voltunk együtt, amiből 7 éve voltunk házasok, amikor valaki németül kezdett el beszélni a tévében – felirat nélkül – és a férjem kisebb erőfeszítés nélkül lefordította az egészet. Én meg csak néztem, hogy ki ez az ember. Valószínűleg túl sok háborús filmet nézet meg és így már megérti a német párbeszédet.”


Forrás:

„Megtudtam, hogy a feleségem már hatszor volt előttem házas. Aztán elmagyarázta, hogy ebből csak kettő számított igazán, mert azok több mint egy évig tartottak.”


Forrás:

„A férjemnek problémája van a dinnyével. Simán megeszik egyszerre egy 5,5 kilós dinnyét, aztán nagyon beteg lesz tőle és egész nap pisilni jár, fáj a gyomra. Utána viszont képes megkeresni az apró dinnyemaradékokat és azt is megenni. Nekem kell leállítanom, amikor vásárolni megyünk, hogy ne vegyen óriás dinnyét, mert ha ráhagyom, megtalálja az egyetlen gigantikus darabot. Tudom, hogy a dinnye nagyon finom, de azért mindennek van határa...”


Forrás:

„Az OkCupid nevű társkeresőn találtam meg a férjemet, akivel 5 évig randiztunk és 3 évig éltünk együtt, mielőtt elvett. Csak ezután derült ki, hogy a profilképe, amit feltöltött az oldalra, kamu volt. Valójában beállította a telóját időzítőre, a kezébe fogott egy sört és úgy tett, mintha egy házibuliban beszélgetne éppen. Valójában pedig egyedül volt otthon és csak megjátszotta az egészet. Nem tudom, hogy mi a viccesebb: hogy ez nem tűnt fel nekem vagy az, hogy ilyen sokáig titkolta előttem.”


Forrás:

„Az unokatesóm nem mondta el a férjének csak 3 év házasság után, hogy 10 nappal az első randijuk után megváltoztatta a vezetéknevét. Azt mondja, hogy visszatekintve nagyon merész döntés volt, de úgy érezte, hogy megtalálta az igazit, ezért felvette a nevét. Amikor ezt elmondta nekem, szakadtam a röhögéstől.”


Forrás:

„Amíg randiztunk, a pasim többször elmesélte a sztorit, hogy mennyit motorozott és hogy egyszer csúnyán elesett vele, ami miatt csak műtéttel lehetett helyrehozni az orrát. Mindig is csodálkoztam azon, mennyire máshogy nézett ki fiatalabb korában. Egyszer aztán szóba jött ez a történet akkor is, amikor anyóséknál voltunk, amit az anyja is meghallgatott, akinek fogalma sem volt az egészről. Kiderült, hogy sosem volt motorbalesete, az orra azért lett megműtve, mert nem szerette az eredetit, ami tönkretette az önbizalmát. Az anyja ezért összespórolta rá a pénzt és a fia így meg tudta műttetni.”


Forrás:

„Ahogy a pasim eljegyzett, az apja tartott egy családi meetinget, ahol elmagyarázta, hogy a családjukban 23 generáció óta minden elsőszülött fiú, amivel nagyjából azt szerette volna mondani, hogy nagyon megszívom, ha lányt szülök. És lányunk lett.”