Galéria

Híres nők, akik nem ismertek határt a féktelen bulikban

Forrás:

Jóval azelőtt, hogy megjelent volna a „The Simple Life” valóságshow-val, az örökösnő már híres volt bulizós életmódjáról. Amikor még tinédzserként a New York-i Waldorf Astoriában élt, nővérével, Nickyvel klubról klubra jártak. Az évek során a bulizás miatt kicsúszott a talaj a lába alól, elkapták ittas vezetésért és drogbirtoklás miatt is letartóztatták. Bár az imidzséből nem adott lejjebb, mára férjes asszony lett.


Forrás:

A Hilton-lányok barátnője mindössze 14 éves volt, mikor már besurrant a klubokba, és néhány évvel később drogokkal kezdett kísérletezni. Amikor 21 éves volt, egy nagy csomag heroinnal az autójában kapták el, és elvonóra küldték. De a bulizás ezzel nem ért véget. 2006-ban letartóztatták, mert rossz irányba hajtott az autópályán, és beismerte, hogy Vicodint szedett és marihuánát szívott. Ez volt az utolsó csepp számára is, ezután kemény munkával, de jó útra tért.


Forrás:

Az Amerikai Pite filmek egykori sztárja nagyon kisiklott. Keményen bulizott, amellett, hogy étkezési és alkohol problémái miatt rehabra küldték. A sikertelen terápiák miatt továbbra is nagyon vékony, és Zs-kategóriás filmekben vállal szerepeket, de igyekszik jó útra térni.


Forrás:

A szűzies tinilánnyal akkor szaladt el a ló, mikor botrányosan elvált Kevin Federline-tól, és a fiait is elvették tőle. Epikus méretű bulikat tartott és szintén ott volt mellette Paris Hilton. Aztán jött az idegösszeroppanás, a többi pedig már történelem.


Forrás:

A színésznő a Narancsvidék Marissa Coopereként vált ismertté, de a hírnév rossz irányba is vitte. Bulizott Nicole Richie-vel és Lindsay Lohannel is. Letartóztatták ittas vezetésért, és a karrierje is derékba tört.


Forrás:

Korán kisiklott vele a karriervonat. Sajnos inkább a bulizásáról ismert, mint a színészetéről. Tinédzserként belecsöppent a tutiba, és nem tudott megálljt parancsolni. Sok balhéja, rendőrségi ügye volt, és a mai napig szüksége van néha 1-1 rehabra.