Galéria

Igazi mintaanyák! Híres nők, akiktől van mit tanulni, ha az anyaságról van szó

Forrás:

Michelle Obama igazi példakép. És nemcsak felnőtt lányainak, hanem minden nő számára. Amellett, hogy first lady volt, két diplomát is szerzett, számos egészségügyi és oktatási szervezet elindítója és patronálója, és könyvet is írt, melyben elmeséli, hogy lett egy egyszerű lányból emberjogi harcos. Lányainak ugyancsak ezeket az értékeket adja át.


Forrás:

Reese Witherspoonnak három gyermeke van, két apától. Remek kapcsolatot ápol nagyobb gyermekei apjával, Ryan Phillippe-pel is, emellett saját produkciós ügynöksége van, forgat és helyt áll a mozaik családban. Gyermekeit nagy őszinteséggel neveli, nincsenek náluk tabu témák.


Forrás:

Jada Pinkett Smith már nemcsak férje, Will Smith útját egyengetheti, de két felnőtt gyermekükét is, hiszen Jaden és Willow is a szórakoztatóiparban találta meg önmagát. Jada emellett műsort vezet és fel-fel tűnik filmekben. Habár a válás szele megsuhintotta őket pár éve, az édesanya képes volt ezt is rendbe tenni. Azóta nyíltan vállalják, hogy nem kifejezetten monogám házasságban élnek.


Forrás:

Jennifer Garner három gyermeket nevel, akik Ben Afflecktől születtek. Az egyedülálló anyuka rendszeresen megmutatja az Instagramon gyerekei kézműves munkáit, rajzait és az anyaság nehéz perceit is.


Forrás:

Serena Williams az egyik leginspirálóbb sportoló anyuka, hiszen megcsinálta a nagy visszatérést, rengeteg trófeát nyert, és még várandósan is elhozta a győzelmet a 7. ausztrál nyílt teniszbajnokságon, amivel nők millióinak mutatott példát.


Forrás:

Chrissy Teigen és John Legend két gyermek boldog szülei: Luna Simone Stephens és Miles Theodore Stephens. Chrissy az anyaság mellett modellkedik, szakácskönyvet írt és feleségként is helyt áll, ráadásul még a közösségi médiára is marad energiája. Elképesztő, hogyan csinálja.