Galéria

7 rejtett részlet Disney-mesékben, amit eddig senki nem vett észre

Forrás: Csak egy szokványos részlet a Jégvarázsból... Vagy mégsem? A felvételre ráközelítve ugyanis olyan, mintha az emberek között ott állna Slenderman, a kitalált természetfölötti karakter, akitől még a legbátrabbak is félnek...
Forrás: Tuti, hogy régebben minimum egyszer láttad a Mackótestvért, de biztosak vagyunk benne, hogy nem vetted észre, hogy a kihalászott halak között ott van Némó!
Forrás: A Fel minden idők egyik legszebb meséje, de azt egészen idáig nem gondoltuk volna, hogy a Toy Story rózsaszín macija (Lotso) is szerepel benne!
Forrás: Azt hinnénk, hogy miután már ezerszer láttuk az Aranyhajat, semmi nem tud minket meglepni... Aztán a sarokban, kissé ijesztő módon meglátjuk Pinokkiót...
Forrás: Ugye te is imádtad az Aladdin élőszereplős változatát? (Már csak azért is, mert Miller Dávid volt Aladdin énekhangja!) Az egyik jelenetben egy hihetetlen kis részletet szúrtak ki! Szőnyeg homokból újra kreálja konkrétan a Walt Disney intróját... Elég menő, igaz?
Forrás: Ettől a jelenettől még a hátunkon is feláll a szőr, és tuti, hogy most már más szemmel nézzük Aranyhajat... Az erdőben a fák között felbukkanó Slenderman hihetetlenül CREEPY! A Disney hatalmas Slenderman fan?! Tekintve, hogy a mesék legfőképpen gyerekeknek szólnak, ez elég furcsa, nem?
Forrás: És talán a legmeglepőbb kis részlet csak most következik... A Toy Storyban szereplő kukákat szállító fiú pólója ugyanolyan, mint az a póló, amit az a srác visel, akihez sajnálatos módon a játékok kerülnek! Most akkor hogy is van ez?!