Galéria

Így nézne ki az álomotthonod a csillagjegyed szerint

Forrás: Neked szükséged van a pezsgésre és az izgalomra a hétköznapokban, úgyhogy hozzád határozottan egy olyan otthon illik, ami tele van élettel és színekkel! Kellenek a zöld növények, a természetes fények és azok a dekorációs elemek, amelyek számodra plusz jelentést hordoznak, az aktuális trendek pedig ritkán hoznak téged lázba. Álmaid nappalija valahogy így nézne ki!
Forrás: Számodra a tökéletes otthon nyugalmat sugároz, biztonságot ad, és közben mégis stílusos. Nem véletlen, hogy a csillagjegyed alapján a barna, a pasztell színek és a rusztikus stílus áll közel hozzád, az összképből pedig egy kandalló semmiképp sem hiányozhat!
Forrás: Szereted a lágy színeket, a harmóniát, és azt, ha élettel töltik meg a kiegészítők a lakásodat. Bár a szürke és fehér árnyalatokkal sincs bajod, hozzád igazán az illik, ha mersz játszani a színekkel. Válassz pink kanapét, és a többi színre nem is lesz gondod!
Forrás: Imádod a hagyományos bútorokat, amelyeknek történetük van, és a múltadra emlékeztetnek (nem véletlenül tartasz meg minden régi tárgyat), de közben fontos számodra, hogy az otthonodnak romantikusabb hangulata is legyen. Ezért a csillagjegyed alapján az álomotthonodban rengeteg gyertya, díszpárna és vintage bútor található, a modern elemekkel ötvözve.
Forrás: A meleg színek tökéletesen passzolnak a te ízlésedhez! Számodra fontos, hogy a lakás egyszerre legyen vibráló, életteli, vidám és feltűnő; akárcsak te magad! Érdemes narancs és barna színekben gondolkodnod, és akár a kanapédat is ebben az árnyalatban kiválasztani. Az biztos, hogy hangulatossá teszi a szobát!
Forrás: Neked fontos, hogy életed minden részén rendezettség uralkodjon, ezért a lakásodnak is ezt kell tükröznie. Nem szereted a felesleges holmikat szem előtt tartani, hiszen nálad mindennek van helye, viszont a nagy terek fontosak számodra, így ez lenne jellemző álmaid otthonára. Nem véletlen, mert imádsz sokat mozogni, jönni-menni, amihez kell a tér.
Forrás: Álmaid otthonát a harmónia jellemzi. Nincs benne semmiből túl sok, sem túl kevés, nincs olyan szín, ami mindent dominálna, de közben minden árnyalat megmutatkozik egy kicsit. Stílusos, kellemes, otthonos, de munkához és hétköznapokhoz is ideális.
Forrás: Szenvedélyes vagy, igazi egyéniség, akit nem lehet nem észrevenni. Ezért az álomotthonod is erőteljes színeket vonultat fel, pláne sötétebb árnyalatban. Míg sokan félnek attól, hogy sötétkék legyen a nappali vagy bordó a hálószoba, te bevállalod, mert az otthonod épp olyan izgalmas, mint te magad.
Forrás: A Nyilasok sosem tudnak egy helyben megmaradni, így az otthonuk is ezt a szabadságot tükrözné. Az álomnappalid tele lenne utazós emlékekkel, személyes tárgyakkal, amelyek számodra sokat jelentenek. Neked nem fontosak az aktuális trendek, csak az, hogy az otthonod az életedet jelképezze.
Forrás: A hozzád tökéletesen passzoló nappali tükrözi az érdeklődési körödet, tele van könyvekkel, magazinokkal, mindennel, ami érdekel téged. Ráadásul számodra fontos, hogy legyen egy kis sarok, ahol dolgozni tudsz, mert a nyitott tereket kedveled, ilyenkor vagy igazán kreatív. A sötét, apró szobák nagyon rossz hatással vannak rád.
Forrás:

Számodra az eklektikus, bohém stílus mindig is vonzó volt! Azt szereted, ha az otthonod nem válik tucatlakássá, és nem úgy néz ki, mintha egy katalógusban szerepelne. Imádod az egyedi dekorelemeket, a kézzel készített tárgyakat és a növényeket, és úgy általánosságban a vintage jellemzi a stílusodat. Nem véletlen, hogy a te álomotthonodban a régi elemek is helyet kapnának!


Forrás: Természetes fények, zöld növények és romantikus kiegészítők: álmaid otthonát ez a három dolog jellemezné. Fontos számodra, hogy a természet közelségét érezhesd, és a lelkedet is tükrözze a környezeted. Az tuti, hogy rengeteg hangulatvilágítás található a lakásodban, kezdve a kis lámpáktól a fényfűzérekig (ez utóbbi nem csak karácsonykor kerül elő nálad).