Galéria

Újgenerációs celebnők, akik divatba hozták a botoxot 25 év alatt

Forrás: Az énekesnő alapvetően a természetesség híve. Legalábbis, ami a testét illeti, ugyanis az arcán az elmúlt években szép számmal történtek beavatkozások. A botox kifejezetten a kedvence lett, amit ezen a képen jól látni.
Forrás: Hailey még csak 25 éves, de Hollywood felszínes szépségmániája őt is beszippantotta. Azt nem tudjuk, hogy Justin ennek mennyire örül, de azért reméljük, hogy a mimika nélküli arc nem lesz túl sokáig az élete része.
Forrás: A fiatal és tehetséges énekesnő egy interjúban elmondta, hogy sokáig küzdött önértékelési problémákkal, aminek néhány plasztikai és esztétikai beavatkozás lett a végeredménye. Ariana az orrát és a száját is megcsináltatta, de ami ennél is megdöbbentőbb, hogy a teljesen ránctalan arcát bebotoxoltatta.
Forrás: A vadítóan szexi színésznő pár éve még természetes szépségként kezdte a pályáját, ám sajnos számos kolléganőjéhez hasonlóan ő is úgy szeretett volna a figyelem középpontjába kerülni, ha követi a mai szépségideált. A botox és a szájfeltöltés konkrétan 10 évet öregített rajta.
Forrás: Még csak 22 éves, de bőven kinéz 32-nek a celebnő, aki már kiskorúként neki látott a külseje renoválásának. Szinte már semmi sem eredeti rajta, de ami a legszomorúbb, hogy 22 évesen semmi mimikája, és a vonásai is teljesen eltorzultak.
Forrás: A mai napig tagadja a beavatkozásokat, pedig Kylie Jenner mellett ő Hollywood egyik legfiatalabb celebje, aki nem veti meg az esztétikai műtéteket. Az orrán és a száján is több plasztikai beavatkozás történt, és természetesen ő is rendszeres alkalmazója a botoxnak. Sőt, mi több ő hozta divatba az úgy nevezetett FOX EYES beavatkozást, amellyel húzott szemünk lehet a szemöldök oldalába adott botox hatására.