Galéria

Nézhetetlen filmek a kritikusok szerint

Forrás: "Többször próbáltam nekifutni. Egyszer még egy unalmas repülőúton is. De annyira nem történik semmi, hogy még mindig nem értem, hogyan lett sikerfilm" - írja egy szakmabeli.
Forrás: "Mikor kiderült a két férfi közötti korkülönbség, kisétáltunk a vetítésről. Annyira bizarr, hogy nem tudtuk befejezni" - vallotta be egy filmes szakember Redditen.
Forrás: Hiába az A-listás szereplőgárda, több helyen is felvet etikai problémákat a film, és annyi sebből vérzik a bloggerek szerint, hogy ez valóban botrány, nem csak a címe az.
Forrás: Egészen az utolsó fél óráig nézhetőnek gondolják a szakértők, de az utolsó fél óráról 10-ből 6 kritikus kisétált - derül ki a Reddit fórumából.
Forrás:

Egy filmes blogon azt írja évek óta kritikákkal foglalkozó blogger, hogy annyi hiányosság van a történetben, hogy csoda, hogy nem esett szét tőle a film. Szinte érthetetlen, hogy lett belőle filmtörténeti klasszikus.


Forrás: Több filmes kritikus szerint is rettentően hosszúra nyúlt a film, és bőven elég lett volna 2-2,5 óra a történetnek. Egy felmérésből az is kiderült, hogy a legtöbben részletekben nézték meg, vagy épp részletekben nézték, de sosem fejezték be, épp a hossza miatt.