Galéria

7 varázslatos beauty adventi kalendárium, amit azonnal be akarsz majd szerezni

Forrás: Ha igazi AVON rajongó vagy (és tuti, hogy az vagy!), akkor garantáltan imádni fogod az idei beauty naptárjukat! A kívül-belül gyönyörű naptár tele van pakolva sminkcuccokkal, luxus spa termékekkel, bőrápolási cuccokkal és persze a kedvenc parfümjeiddel. Kell ennél több?
Forrás: Egyszerűen nem tudjuk nem imádni ezt a csodálatos adventi kalendáriumot, amitől valószínűleg hihetetlenül karácsonyi hangulatba kerülsz (ezt nem is csodáljuk!). Az összes terméket természetesen nem spoilerezzük el, de abban biztos lehetsz, hogy megtalálod az avokádós testvajat (nagy kiszerelésben) és a Himalájai bambusz szenes tisztító arcmaszkból is tuti, hogy találsz a kalendáriumban...
Forrás: Ha szépségápolás, akkor nem feledkezhetünk meg a Kiehl's fantasztikus termékeiről, amelyek szó szerint csodát művelnek a bőrünkkel. A 2021-es adventi kalendáriuma a márkának hihetetlenül gyönyörű, arról már nem s beszélve, hogy milyen sokféle termék található benne. És, hogy pontosan mik ezek? Arctisztítók, arcmaszkok, arcápoló szérumok, hidratáló krémek és még sok-sok más, amit nem mondunk el a meglepetés kedvéért!
Forrás: Abban biztos lehetsz, hogy a NIVEA nem hagyta a véletlenre az idei beauty kalendáriumát! Szó szerint minden megtalálható ugyanis benne, amire szükséged lehet ahhoz, hogy gyönyörű, üde és egészséges legyen a bőröd, legyen szó az arcodról, a tested többi részéről és például a szádról! Egyszerűen nem lehet vele melléfogni!
Forrás: Ha Clinique fan vagy, akkor valószínűleg egyértelmű, hogy ez az adventi naptár számodra A TÖKÉLETES. Persze nem is hibáztatunk, hiszen a minőség mellé a szépségápolási cuccok a hasznosság is főszerepet kapott idén a csomagban, amiben ott lesznek a kedvenc arcápolási termékeid, na meg persze néhány sminkcucc is, aminek lehetetlen ellenállni!
Forrás: Utoljára ezt a fantasztikusan gyönyörű Armani kalendáriumot hagytunk, ami bár sokkal inkább zsebbe nyúlós darab, mint az összes többi adventi naptár, az viszont biztos, hogy tökéletes minőségű termékeket kapsz érte cserébe, nem is beszélve az igazi Armani-életérzésről!