Galéria

4 csillagjegy, akinek extra szerencsésen indul a december

Forrás:

Az utóbbi időben nagyon elfáradtál, pedig te az esetek 99%-ában megállíthatatlan vagy, de úgy tűnik, hogy még neked is szükséged van a pihenésre (nyugi, ettől még te vagy a legkeményebb az összes csillagjegy közül!). Úgy tűnik viszont szerencsére, hogy a csillagok a te oldaladon állnak, ugyanis egy meglepetésnek hála egy elképesztően szuper pihenésben lesz részed a közeljövőben, amit kizárt, hogy vissza tudsz majd utasítani!


Forrás:

Van egy dolog, ami nagyon fontos a számodra, de az utóbbi időben egyre inkább leteszel róla, mert úgy gondolod, hogy elérhetetlen. Ez persze már kezd kihatni a mindennapjaidra is, hiszen valamit nagyon szeretnél, de mégsem kaphatod meg. Szerencsére a csillagok a segítségedre sietnek, ugyanis egy olyan hatalmas segítséget kapsz egy bizonyos személytől (vagy személyektől), aminek köszönhetően mégis valóra válhat az a bizonyos álmod!


Forrás:

Nem csupán azért leszel szerencsés a következő időszakban, mert Nyilas létedre mostanában van a születésnapod, ugyanis egy sokkal nagyobb és fontosabb dologban is jó dolgod lesz. Egy karrierrel kapcsolatos megkeresésnek hála ugyanis egy nagyobb pénzösszegre tehetsz (MÉG EBBEN AZ ÉVBEN!), amit egy hihetetlenül fontos dologra tudsz fordítani! Elég jól hangzik, igaz?


Forrás:

Úgy gondolod, hogy a szerelem még várat magára, hiszen egy ideje már egyedül tengeted a napjaidat, ez viszont meg fog változni, ráadásul a nagyon közeli jövőben! Egy titokzatos srác ugyanis a semmiből belép az életedbe, és olyan hatással lesz rád, amire egyáltalán nem is számítottál! A lényeg, hogy sodródj az árral, és ne utasítsd el a szerelmet, mert hidd el, hogy maximálisan megérdemled!