Galéria

Híres emberek, akik a nyilvánosság teljes kizárásával élik az életüket

Forrás: Az Oscar-díjas sztár aztán élvezhetné, hogy a mai napig mindenki imádja, ő azonban inkább otthon, örökbefogadott gyermekeivel tölti az idejét. Szerinte egy idő után gyorsan megfakul Hollywood vörös szőnyegének színe az ember szemében, pláne, ha sokszor kell műmosollyal a riporterek kedvére tenni.
Forrás: Az Olsen-ikrek a 20-as éveikben döntöttek úgy, hogy elég volt a rivaldafényből, az üres eseményekből és abból, hogy mindenhova fotósok hada üldözi őket. A színészetet maguk mögött hagyva a divattervezés felé vették az irányt. Ma már teljesen eltűnve irányítják vállalatukat, és élik az életüket. Egy korábbi interjúban pedig azt is elmondták, hogy tudatosan nem is regisztrálnak egy közösségi oldalra sem, és nyilvános eseményeken is csak nagyon ritkán vesznek részt.
Forrás: A színésznő a vörös szőnyeges eseményeken csak úgy brillírozik, viszont ahogy a háta mögött hagyja ezeket a kötelező köröket, visszavonul és meg sem lehet találni. Állítása szerint szeret normális ember lenni és úgy élni az életét, ahogy mindenki más. Fotósok és kíváncsiskodók nélkül.
Forrás: A Karib-tenger kalózai című filmek színésznője sosem szerette a nagy felhajtást. Szó szerint csak akkor merészkedik elő csigaházából, ha teljes nyugalomban tud végigsétálni az utcán. A forgatásai során például szállodai szobák helyett az adott város eldugott részein bérel ki egy nagyobb lakást.
Forrás: A Szerelmünk lapjai sztárja kolléganőihez hasonlóan szereti megtartani magának a magánéletét. Még a terhességét is titokban tudta tartani pontosan amiatt, mert kicsit sincs kedve bájologni Hollywood nagyjai között.
Forrás: A színésznő és férje, Ashton Kutcher híresen óvják a családjukat és persze magukat is. Magyarországi itt tartózkodásuk során még be is akarták perelni azokat, akik a gyermekeikről készítettek felvételeket. De, ha ez nem lenne elég: sofőr helyett gyalog ugrottak le a Széll Kálmán téri Sparba.