Galéria

6 filmes karakter, akiktől kiráz a hideg, mégis forr tőlük a vérünk

Forrás: A Netflix egyik legsikeresebb sorozata kétség kívül a YOU, amelynek főszereplő karaktere Joe Goldberg. A könyveket imádó, kissé introvertált sorozatgyilkos. Joe megszállottan imádja a kiszemelt nőt, ami már önmagában is félelmetes, mégis sokan kívánjuk a sorozat nézése közben, hogy értünk is ennyire odalegyen...
Forrás: Dextert hasonló karakternek lehet leírni, ám ő nők helyett hozzáhasonló sorozatgyilkosokat nyír ki. Valószínűleg pontosan ez az abnormális igazságosztó szerep teszi annyira vonzóvá, mivel a széria nagy kedvelői egytől egyig a legszexisebb fiktív pasik között tartják számon.
Forrás: A Star Wars-filmek már önmagukban is a világ A-listás kedvenc alkotásainak számítanak, hát még Darth Vader és Kylo Ren karakterei. Anakin Skywalker gonosz unokája igaz, hogy a film végére jófiú lesz, de a közben elkövetett csúnya dolgai és az erőszakos fénykard csapkodása igazán szexissé tette számunkra.
Azt a fénykardot mi is használnánk...
Forrás: Az Amerikai pszichó vérfagyasztó gyilkosa egy igazi aranyifjú. Egy gazdag és befolyásos Wall Street-i befektető fia, aki társadalmi pozíciójának hála szépen halad felfelé a ranglétrán. Igazi két arcú személyiség, hiszen annak ellenére, hogy szeret a társaság középpontjában lenni, válogatás nélkül szeret gyilkolni. A kérdés már csak az, miért vonzódunk ennyire hozzá?!
Forrás: A Batman: Kezdődik című film főgonosza már az első percben magára vonta a figyelmet. Na persze nem a szociopata viselkedésével, hanem sokkal inkább finom vonásaival és gyönyörű kék szemeivel. Bár az is biztos, hogy az alvilági stílusa is piros pont volt amellett, hogy beleszeressünk.
Forrás: Gary Oldman egyik leghíresebb szerepéről nemrég derült ki, hogy igencsak feladta a leckét a színésznek. Pontosabban a világtól és kollégáitól elzárva készült fel a szerepre, hogy valóban hatásos alakítást nyújtson. Nos, a híres vámpír megformálása annyira jól sikerült, hogy azóta is róla fantáziálunk!