Galéria

4 sztár menyasszonyi ruhája, aminek olyan rejtett üzenete volt, amiről eddig senki nem tudott

Forrás:

Nick Jonas és Priyanka Chopra 2018-ban egy három napig tartó esküvő keretében házasodtak össze, ami alatt volt egy hindu hagyományoknak megfelelő és egy keresztény szertartás is. A keresztény esküvőn viselt ruha azonban sokkal több mindent rejt, mint azt elsőre gondolnánk: Priyanka ugyanis rávarratta Nick és szülei teljes nevét is a ruhára, ez pedig még nem minden! A sztár belevarratta ruhájába anyósa esküvő ruhájának egy kis darabját is. Hát nem édes?


Forrás:

Eugénia 2018-ban mondta ki a boldogító igent, amire mindenképpen egy különleges ruhát szeretett volna. A különlegessége pedig egy olyan dologban nyilvánult meg, amit magunktól biztos, hogy nem találtunk volna ki. A hercegnő ugyanis még 12 éves korában átesett egy műtéten, amely korrigálta a gerincferdülését, ezután pedig egy nagy heg maradt a hátán. Eugénia úgy gondolta, hogy fontos, hogy a nagy napján látszódjon ez a heg, ezzel is erőt és bátorságot adva másoknak, akik ugyanilyen hegekkel rendelkeznek, épp ezért egy hátul mélyen kivágott ruhát viselt az esküvőjén.


Forrás:

Az énekesnő fejét még 2019-ben kötötték be, ruhájáról viszont még azóta is beszélnek, nem hiába! Az amúgy szexi Ellie ugyanis mindenkit meglepett, amikor egy extra magas gallérral ellátott ruhában jelent meg a nagy napon (ami tökéletesen állt neki!), amit ráadásul egy kis csavarral készítettek el: az organza gallérra és a selyemtüll fátyolra ugyanis ráhímezték a menyasszony és a vőlegény monogramját is, ami olyan aprólékos munkát igényelt, hogy összesen 591 órán keresztül dolgoztak rajta a tervezők!


Forrás:

Diana hercegné és Károly herceg 1981-ben házasodtak össze, Diana ruhája pedig örökre beírta magát a divattörténelembe. Néhány érdekesség azonban csak most, 40 évvel később derült ki a menyasszony ruhával kapcsolatban, aminek természetesen mi is azonnal utánajártunk! Diana ruhájában ugyanis el volt rejtve egy talizmán, hogy szerencsét hozzon a menyasszonynak: egy gyémántokkal díszített arany patkóról van szó.