Galéria

Híres nők, akik imádják az extravagáns manikűrt - Néhányuk igazán inspiráló

Forrás:

Kylie Jenner a pandémia óta egyszerűbb, de mégis nagyszerű trendre váltott: ez a rövid körmök francia gradiens manikűrrel. Ki hitte volna, hogy a színek ennyire meg tudnak bolondítani egy klasszikus technikát!


Forrás:

Blake Lively általában az egyszerűségre törekszik a körmeit illetően, szívesen visel egységes színeket, viszont mindig igazodik az évszakhoz vagy egy-egy eseményhez. A barnás virágok és falevél minták nagyszerűen idézik az őszi hangulatot.


Forrás:

Jennifer Lopez mindig és mindenben extravagáns, és csakis a legjobbal elégszik meg. Egy korábbi szilveszteren például a Versace-ház ihlette extrém körmöket viselt, amelyekkel akár Egyiptom királynője is lehetne.


Forrás:

Bella Hadid is kedveli a francia manikűrt, de ő mindenképp a hosszabb változatban gondolkodik, amit feldob egy különleges színnel, és máris mindenki az ő kézfejét figyeli majd.


Forrás:

Rosie Huntington-Whiteley körmöse egy továbbgondolt francia manikűrt álmodott meg Jason Statham feleségének. A végeredmény egyszerre diszkrét és mégis különleges, köszönhetően a lágy fehér szegélynek.


Forrás:

Cardi B sosem marad a keretek között. A kislánya, Kulture születésnapjára ezt a rózsaszín csodát készíttette el.


Forrás:

Dua Lipa rajong a színekért, ez általában sminkjeiben is visszaköszön. A New York-i divathéten a Burberry bemutatóján ezeket a többféle mintás csodákat viselte, amiket Mei Kawajiri sztár-manikűrös készített el neki.