Galéria

5 élmény ajándék, ha nem akarsz VALAMIT venni

Forrás: Egy rohanós, kihívásokkal teli év után mindenkinek jól esik néhány napnyi feltöltődés.

A XMAS Speciál JOY-napokon most 50% kedvezményt biztosító kuponra tehetsz szert, amit a a Villányi-hegység lábánál található mediterrán klímájú városkában, Harkányban lévő Dráva Hotel Thermal Resortban tudsz beváltani.
Forrás: Egy kezelés keretében három kezelés? Igen, az OXYGENEO kezelés ezt ígéri.

Ez az újdonság három hatásos kezelési módszert ötvöz egyetlen kezelés formájában. A kezelés során egy különleges, a bőrön aktiválódó csiszoló hatású kapszulával finoman hámlasztják a bőrt, miközben a bőrt feltöltik oxigénnel és a bőrproblémának megfelelő hatóanyagot is bejuttatják a bőrbe.

A Royal Clinics Orvos-esztétikai Központ kuponjával most -30%-os kuponnal vásárolhatod meg a kezelést.
Forrás: Képzeld el, hogy 30 percre lepihensz, miközben egy eszköz 20.000 felülést végez helyetted? Ami évtizedekkel ezelőtt még elképzelhetetlen volt, most megvalósítható a SculptX-el!

A XMAS Speciál JOY-napok keretein belül most a POSH Salon & Spa -25% kedvezményt kínál fel bármely gépi arc- és testkezelésére.
Forrás: Hány nő szeretne véglegesen búcsút inteni a gyantának és a borotvának?

A díjnyertes Alma Soprano Ice Platinum és a világelső PrimeLase HR együttesen a diódalézeres szőrtelenítés új korszakát hozta el a Szegi Medical Center számára. Legyen szó bármilyen szőr-, illetve bőrtípusról, az eredmény garantált!

A XMAS Speciál JOY-napok keretein belül most a SZEGI Medical Center -50% kedvezményt kínál fel.