Galéria

Híres emberek, akik nyilvánosan estek egymás torkának

Forrás:

Sarah Jessica Parker és Kim Cattrall viszálya miatt nem szerepel utóbbi az új Szex és New York sorozatban. Bár Sarah tagadja, hogy gondjuk lenne egymással, Kim jó párszor tett arra utalást, hogy SJP kiállhatatlan nőszemély.


Forrás:

Lala Kent egy nálunk kevéssé ismert televíziós személyiség, akinek műsora nem éppen Jennifer Lawrence kedvence. Nem is állta meg, hogy ne kritizálja keményen Lalát és a műsor színvonalát, amiből óriási adok-kapok kerekedett a közösségi médiában.


Forrás:

Ki gondolná, hogy Bella Thorne és Whoopi Goldberg is egymásba álltak. Amikor egy zsaroló rászállt pár hírességre, hogy kiszivárogtatja meztelen fotóikat, Bella maga tette közzé ezeket, hogy elejét vegye a dolognak. Whoopi ekkor ment neki, mert szerinte eleve híres embereknek nem kellene ilyen dolgokat művelnie.


Forrás:

Khloe Kardashian teljesen kiakadt, amikor megtudta, hogy gyermekének apja Tristan Thompson megcsalta a valóságshow sztár Jordin Woods-al. Ráadásul Jordin Kylie Jenner egyik legjobb barátnője volt, így óriási családi botrány keveredett.


Forrás:

Drake és PushaT nagyjából egyszerre indultak pályájukon és elég hamar egymásba ütköztek. A korábbi haveroknál az okozta az ellentéteket, hogy PushaT képtelen volt elfogadni, Drake mennyivel sikeresebb nála. Dalszövegeikben rendre szénné oltják egymást.


Forrás:

Végül az egyik leghíresebb ellentét: Jennifer Lopez és Mariah Carey párosa. A karácsony nagyasszonya egyszer azt találta mondani, hogy ő bizony nem ismeri JLo-t, egyáltalán, ki az a nő. Pedig milyen szép is lehetne egy duett tőlük.