Galéria

Förtelmes főnökök: 6 híresség, akiknek dolgozni egy igazi rémálom

Forrás:

JLo-t azzal vádolják, hogy elbocsátottak miatta egy szállodai szobalányt, mert autogramot kért. Máskor Lopez kifejezetten udvariatlan volt egy légiutas-kísérővel, és nagy nyomást gyakorol a ​​személyi asszisztensére is, akinek 12 órában kell minden kívánságát lesnie. Szóval, ha Jlo törölközőjét cserélnéd, inkább ne is szólj hozzá!


Forrás:

Naomi Campbell megütötte a házvezetőnőjét, mert az nem találta meg az egyik cipőjét, és a szegény nő perre is ment, amit megnyert. Naomi máskor egy szobalányt vágott fejbe a mobiltelefonjával, és olyan is volt, hogy rendőröket köpött le.


Forrás:

Anna Wintour, a Vogue főszerkesztője nem épp egy angyal. Állítólag róla mintázták az Ördög Pradát visel főszerepét. A gonosz főnök, Miranda Priestly természetesen részben kitalált karakter, de a film alapjául szolgáló könyv szerzője, Lauren Weisberger Wintour junior asszisztenseként dolgozott. A többit el lehet képzelni.


Forrás:

Madonnáról mindenki rossz véleménnyel van, aki ténylegesen ismeri. Gyermekeinek egykori dadája a Facebookon fakadt ki, asszisztensei szerint 24 órában rendelkezésére kell állnia mindenkinek, de az is előfordult, hogy a rajongóknak és riportereknek kiabált az arcukba, hogy “fogják be”.


Forrás:

Azt beszélik, Catherine Zeta-Jones viselkedése nem túl kellemes, amikor étkezik, és nagyon barátságtalan a felszolgálókkal. Egy népszerű New York-i étterem pincére szerint a színésznő nem mosolyog, és még csak szemkontaktust sem teremt, ha pedig visszakérdeznek a rendeléséről, kitér a hitéből. De egy volt asszisztense kikotyogta, hogy az alkalmazottaival is hasonlóan lenéző.


Forrás:

Ellen Degeneres tévéműsorának néhány korábbi alkalmazottja kijelentette, hogy közel sem olyan kedves a sztár, mint amilyennek látszik. Úgy ábrázolják a képernyőn, mint aki kedves, nagylelkű és etikus a világgal szemben, de a régi munkatársak azt állítják, hogy valójában egy aljas, gonosz ember.