Galéria

8 csillogó köröm, amit ki akarsz majd próbálni az ünnepek alatt

Forrás: Elegáns, hercegnős és egyértelműen ünnepi. Ezek a jelzők mind-mind igazak erre a hamisítatlanul karácsonyi manikűrre, ami a maga egyszerűségével mégis hihetetlenül fel tudja dobni akár a legegyszerűbb szettet is! Az ünnepi vacsorán szuper választás!
Forrás: A csillagoknál és a piros színnél talán kevesebb dolog „karácsonyosabb”, de az biztos, hogy idén hihetetlenül hódítani fognak a különböző csillogó csillagok (imádjuk az alliterációkat!), az alapszín pedig teljesen rád van bízva! Ha igazi karácsony-őrült vagy (mint mi), akkor tuti, hogy a pirosat választod, így garantált a siker!
Forrás:

Természetesen nem muszáj, hogy a körmöd 100%-a be legyen borítva csillámmal, hiszen ebben az évben egyébként is hihetetlenül nagy divat a fordított francia manikűr, amit az ünnepekkor elsüthetsz ilyen formában is. Mi imádjuk!


Forrás: Persze, ha azt mondjuk, hogy karácsony, akkor tuti, hogy először az aranyszín fog beugrani neked, egyáltalán nem véletlenül! Épp ezért szinte lehetetlen mellélőni egy gyönyörű csillogós, mégis összességében visszafogott arany manikűrrel, ami ugyanilyen színű kiegészítőkkel tuti siker!
Forrás: Az ombre köröm természetesen karácsonykor is hódítani fog, az összhatás pedig a csillogás felturbózásától lesz igazán ünnepi. Plusz szuper hír, hogy ez a mani nem csak az karácsonyi vacsorához tökéletes, de egy téli esküvőnél is szuper választás a menyasszonynak!
Forrás: A bordó, és annak árnyalati természetesen idén is hihetetlenül nagyot fognak menni az ünnepi időszakban, ha pedig ezt az extra trendi színt fel akarod egy kicsit dobni, akkor mindenképpen egy extra csillogós pezsgő színnel tedd! Ez a két szín ugyanis hihetetlenül szép együtt, az ünnepi vacsoránál pedig garantáltan rengeteg dicséretet be fogsz érte zsebelni!
Forrás: A különböző hópehely formák kombózása szinten nagyon trendik lesznek az ünnepi időszakban, ilyen esetekben pedig egyáltalán nem fontos erős színekre támaszkodni, a minták és maga a csillám ugyanis már önmagukban elég látványosságot szolgáltatnak a tökéletes végeredményhez!
Forrás: Tévhit, hogy a barna szín csak és kizárólag ősszel lehet trendi, az idei manikűrtrendek ugyanis végképp bebizonyítják, hogy a barna télen is hihetetlenül menő választás! Ha a visszafogott stílus híve vagy, akkor ez a köröm neked lett kitalálva, ugyanis elég, ha csak az egyik körmöd lesz csillogós, az összhatás így is szuper ünnepi lesz!