Galéria

Híres barátságok, amelyeknek kellemetlen vége lett

Forrás:

Seth Rogen és James Franco barátsága évtizedekre nyúlik vissza. A The Sunday Timesnak adott 2021 májusi interjújában Rogen azonban azt mondta, nem tervezi, hogy ismét együtt dolgozzon Francóval, miután azt szexuális visszaélésekkel vádolják.


Forrás:

Paris Hilton és Nicole Richie egykor uralták a 2000-es évek társasági életét. 2005-ben azonban úgy tűnt, hogy a dolgok rosszra fordulnak, a páros megtagadta, hogy kettesben forgassák le sikershow-juk, "The Simple Life" negyedik évadát. Viszonyuk azóta rendeződött, de inkább csak felületesen vannak jóban.


Forrás:

Selena Gomez és Demi Lovato kiskoruk óta nagy barátságban voltak, de rengeteg hullámvölgyet okozott kapcsolatukban a karrierjük, hiszen vetélytársakká váltak. Hol együtt, hol külön...majd miután 2020-ban Gomez nyilvánosan gratulált Lovatónak a Grammy-díjas előadásához, a túladagolást követően Demi kijelentette, hogy ők ketten „nem barátok”.


Forrás:

Miley Cyrus és Demi Lovato a "Hannah Montana" forgatásán találkoztak 2007-ben, de gyorsan belekerültek a drámába, miután Cyrus és barátja, Mandy Jiroux egy évvel később kiadott egy videót, amiben kigúnyolták Lovatót és Selena Gomezt.


Forrás:

A '90-es években Winona Rydert és Gwyneth Paltrow-t gyakran fotózták együtt, amikor jó barátjukkal, Matt Damonnal és Ben Affleckkel randevúztak. A jó viszonynak állítólag a Szerelmes Sheakespeare film vetett véget, mert Paltrow kapta meg a főszerepet, amire Winona is pályázott.


Forrás:

Kim Kardashian és Blac Chyna közeli barátok voltak, Chyna még a családi valóságshowba is bekerült. Aztán Kim húga, Kylie Jenner randevúzni kezdett Tygával, Blac Chyna volt barátjával és legidősebb gyermekének apjával, ez pedig nem tett jót a szövetségüknek.