Galéria

Ilyenek a sztárapukák amikor együtt vannak a kislányukkal

Forrás: Köztudott, hogy a sztárfocista legnagyobb vágya teljesült azzal, hogy a három fiú után végül egy kislányuk is született. David kapcsolata éppen ezért különösen szoros a kislányával, akivel sülve-főve együtt vannak és Harper kedvéért a jóképű apuka bármit megtesz.
Forrás: John rajongással szereti a családját, kislányát, Lunát pedig igazi hercegnőként kezeli, akárcsak az anyukáját, Chrissy Teigent is, akivel próbál minél többet együtt lenni, hiszen a harmadik babájuk elvesztése miatt nagyon nehéz időszakon vannak túl.
Forrás: Bruce Willis 24 évvel fiatalabb felesége oldalán végre megtalálta a paradicsomi boldogságot. A szépséges modell, Emma Heming két kislánnyal is megajándékozta, akiket a híres apuka születésük pillanatától hatalmas szeretettel vesz körbe és persze a kedvükért mindig kapható egy kis bolondozásra.
Forrás: Scott Disick a Kardashian sztoriban tűnt fel és vált ismertté és a forgatásoknak köszönheti szerelmét, Kourtney Kardashiant is, akivel van egy kisfiuk. A médiaszemélyiség kislánya még előző házasságából született és Scott mindent megtesz, hogy Penelope ne érezze magát elhanyagolva, ezért olykor még slime-partyt is rendez neki.
Forrás: Bár Willow már igazi nővé cseperedett, édesapjával megmaradt a szoros kapcsolata. Willow igazi művésztehetség: gyönyörűen énekel és rajzol és erre az édesapja is nagyon büszke. A sztárcsalád a mai napig sok időt tölt együtt és híresek arról, hogy mindent megbeszélnek.
Forrás: A hippikülsejű sztárról aztán végképp senki sem gondolná, hogy minden mókában benne van, amit a gyerekei kitalálnak. Még akár gyerekfilmre is beül velük a moziba vagy hagyja, hogy kislánya befonja a haját és kifesse a körmét.
Forrás: A betonbicepszű hős büszke apaként rengeteg fotót oszt meg családjáról és nem szégyelli, hogy olykor bizony, ha a kislányainak ahhoz van kedve, együtt babáznak vagy játszanak manikűröst, fodrászost.
Forrás: Mark Wahlberg négy gyermeke közül a legkisebb, Grace is már tízéves, ezért a színész és producer édesapa megfogadta, hogy annyi időt tölt vele, amennyit csak tud, mert többször ilyen élményben valószínűleg majd csak az unokáival lesz része.