Galéria

Híres nők, akik szerint igazi áldás az őszülő haj

Forrás:

A zseniális alakításairól híres Helen Mirren sem bajlódik egy ideje a szőke festékkel, és szinte észre sem vehető a különbség, mert ősz fürtjei szinte teljesen ezüst színűek és egységesek.


Forrás:

Andie MacDowell színésznőt a gyerekei biztatták, hogy maradjon meg az ősznél. Be is mutatta só-bors hullámait az Instagramon, amikor a 2021-es cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén ringatta természetes fürtjeit.


Forrás:

Meryl Streepnek minden jól áll, és a szerepei kedvéért gyakran vált színt, de a hétköznapokban már ragaszkodik őszes hajához. Először az Ördög Pradát visel című filmben mutatta meg, milyen decens is tud lenni a szürke árnyalatokkal.


Forrás:

Diane Keaton barnáról szőkésre, majd végül a természetes őszre váltott. Nagyon szépen őszül, egységes, hamvas árnyalatú hajával olyan, mint a Télanyó. Mindenki imádja.


Forrás:

A magyar származású Jamie Lee Curtis nagyjából 2017 körül hagyott fel a hajfestéssel, ráadásul rövid, fiús frizurát visel. Ez a védjegye és pompásan áll neki. A színésznő a mai napig dögös és sugárzik belőle az optimizmus.