Galéria

Magyar sztárok, akik kiestek tehetségkutatóból, mára viszont befutottak

Forrás: Az ország egyik legismertebb zenésze jelenleg a Follow The Flow énekese, akit a Mimi és Gergő formációban az X-Faktorban láthatott a közönség. Sajnos hamar kiestek, de Gergő nem adta fel, és egyenesen a csúcsra repítette tehetsége.
Forrás: A The Biebers énekese kétszer is nekifutott az x-Faktornak, de egyszer sem lett belőle győzelem. Azaz, győzelem lett, csak nem tehetségkutatós: hamarosan összeálltak az azóta mentorként tevékenykedő Puskás Petivel, és sorra adják a legmenőbb helyeken koncertjeiket a The Biebers zenekarral.
Forrás: Csorba Attilának, azaz Ginónak a Megasztár színpadát kellett hamar elhagynia, de nem élte meg bukásnak a dolgot: továbbra is alkotott, zenélt, így nemsokára elismert producer és szövegíró vált belőle.
Forrás: A Csillag születik döntőjéig jutott, de a közönség nem tartotta bent a győzelemig, így nem lett tehetségkutató nyertes az énekesből, de mostanra elismert színészként dolgozik, főként musical vonalon.
Forrás: A Bestiák egykori tagja szerencsét próbált az X-Faktorban, de nem sikerült az élő show-ig jutnia. Nagyon csalódottan távozott, de nem törte zenélési kedvét az eset. Rendszeres fellépője kluboknak, a retró műfaj egyik fontos alakja lett.