Galéria

Minden idők legszebb testű hírességei

Forrás: A brazil modell már kétgyerekes családanya, de a mai napig őt tartják az egyik legszebb testű modellnek, aki hosszú évekig volt a Victoria's Secret első számú szupermodellje. Gisele adottságaira, szavakat sem lehet találni. Nem elég, hogy karcsú, még nőies is.
Forrás: A szépséges színésznőt a Transformers-filmek tették híressé, na és persze álomszép alakja is, amely annyira elvarázsolta a divatipart és a világot, hogy az Armani és még számos fehérnemű márka arca lett.
Forrás: Az Oscar-díjas Charlize számos film kedvéért csúfította el magát. Hol a szépségét, hol az alakját, de isteni adottságai miatt újra és újra visszanyerte hibátlan vonalait, amely 40 fölött is megmaradt. Sőt, 20 éves kolléganőit simán maga mögé utasíthatja.
Forrás: Az ausztrál szépség azon kevés modellek közé tartozik, akik karcsúságuk mellett a legtökéletesebb mellel és fenékkel büszkélkedhetnek. Hosszú combjairól pedig ne is beszéljünk.
Forrás: Igaz, hogy még csak 23 éves, de a Kardashian-Jenner család egyetlen olyan tagja, aki soha nem plasztikáztatta a testét. Kendall annak ellenére, hogy semmit sem von meg magától (fagyi, hamburger) kifogástalan külsővel rendelkezik. Szép, izmos és formás teste mindenkit megigéz.
Forrás: A 47 éves színésznő az egyik legirigyeltebb sztár, hiszen modelleket megszégyenítő alakja van. Cameron sosem tartozott a nagymellű hírességek közé, de ez egy percig sem vette el a figyelmet arról, hogy milyen csodálatos teste van. Főleg fürdőruhában.
Forrás: Liz Hurley már 54 éves, de a mai napig homály fedi a titkát, hogy hogyan tartotta meg 30 évvel ezelőtti alakját. A híres színésznőn egy hiba sincs és akár egy régebbi, akár egy frissebb képet keresünk róla, meg sem tudjuk különböztetni melyik készülhetett korábban (minden túlzás nélkül). Az élet igencsak kegyes volt hozzá.