Galéria

Exekből legjobb barátok? Híres emberek, akik a szakítás után lettek igazi barátok

Forrás:

Andrew Garfield és Emma Stone története mesébe illő volt, de hiába a Pókember történet, a fiatalok nem maradtak együtt. Azonban több interjúban elmondták, annyi szeretet és tisztelet fűzi őket össze, hogy mindig ott lesznek egymásnak, ha támogatás kell.


Forrás:

Heidi Klum és Seal 10 évig volt házas, három gyönyörű gyermekük van, viszonyuk pedig olyan erős barátsággá kovácsolódott a válás után, hogy még közös munkaprojektjeik is vannak.


Forrás:

Brad Pitt és Jennifer Aniston már több mint 17 éve szakítottak, mégis a mai napig elindulnak a találgatások, ha ők ketten valahol együtt jelennek meg. Nem hiába, imádják egymást.


Forrás:

Bár 1993 -ban elváltak, Lisa Bonet és Lenny Kravitz az évek során szoros kapcsolatot ápoltak, hogy együtt neveljék lányukat, Zoë Kravitzot. A viszonyuk annyira bensőséges, hogy Lenny-nek és Bonet jelenlegi férjének, Jason Momoának még közös(!) barátság gyűrűjük is van.


Forrás:

Channing Tatum és Jenna Dewan hosszú házasság és egy közös gyermek után döntöttek a válás mellett, amit úgy kommunikáltak: "Abszolút semmi sem változott abban, hogy mennyire szeretjük egymást, de a szerelem egy gyönyörű kaland, amely köztünk a végéhez ért. Két legjobb barát felismerte, hogy itt az ideje, hogy másként segítsenek egymásnak a lehető legörömtelibb, teljes életet élni."


Forrás:

A humorista, Jenny Slate és a Marvel szuperhős, Chris Evans 2017-ben jöttek össze a Gifted című film forgatásakor. Szakításuk után olyan jóban maradtak, hogy egyszer újra összejöttek, de aztán végleg szakítottak. Mindketten azt nyilatkozták, hogy annyira kedvelik egymást, hogy örökre az életük része marad a másik.