Galéria

Filmes szex vs. való élet: 8 dolog, amivel csúnyán megvezettek minket

Forrás:

A filmekben soha nem viselnek a pasik óvszert. Ezért hát a való életben sem nagyon jut eszükbe, tisztelet a kivételnek. Minden nő, aki randizott az utóbbi években, legalább egyszer hallotta azt a mondatot, hogy: Az óvszer olyan lehangoló. Vicces, szerintünk meg a nemi betegség lehangoló.


Forrás:

Minek ide előjáték, különben is kinek van erre ideje, így is épp elég nehéz összevágni csak 2 és fél órásra a filmet. A férfi egyből a nőbe hatol, aki a legkisebb fájdalom nélkül azonnal elélvez.


Forrás:

Még akkor is, ha a szex a legváratlanabb időpontban történik, a hősnőn biztos, hogy a legfrissebb Vicroria's Secret kollekció egyik darabja van.


Forrás:

Fehér blúz? Semmi gond! Most vagy a színésznőknek vannak meglepően fürge ujjai, vagy velünk van valami probléma. Mindezt viháncolva, szexin, megspékelve egy kis hajdobálással...


Forrás:

A vízi szex a legszexisebb szexjelent, ami a vászonra kerülhet, és az sem számít, hogy nyilvános uszodában, a tengerben, a zuhany alatt csinálják a színészek. Nyilvános helyen hancúrozni azonban a való életben illegális, csak azoknak ajánljuk, akiket felizgat a vizes haj, a börtön és vízben lebegő ragtapaszok.


Forrás:

A filmekben, a férfiak pénisze olyan erős, mint egy pankrátor karja. Egyszerű, és meglehetősen pihentető számukra menet közben magukévá tenni partnerüket, míg a való életben...