Galéria

Ő Sandra Bullock húga, aki hatalmas karriert épített - Mégsem kér Hollywoodból

Forrás: Gesine valójában tudatosan követte nővérét Los Angelesbe, hiszen Sandra Bullock már fiatalon tudta, hogy színésznő akar lenni. Ekkor számára egy teljesen más karrierút kezdett kibontakozni: a lány ügyvédnek tanult, és 1997-ben már ezzel foglalkozott.
Forrás:

Ezt aztán követte a produceri meló, amiben azért nővérének sokat köszönhet. Sandra még 1995-ben alapította meg gyártócégét, majd miután Gesine ügyvéd lett, felajánlotta neki, hogy vezesse ő a céget. A lány ezután nagyon sokat segített például a Beépített szépség 1-2. és az Átkozott boszorkák elkészítésében.


Forrás: Hiába a sok lehetőség, Gesine 2010-ben egy interjúban mesélt arról, hogy hamar kiderült számára, ez a hollywoodi életforma nem neki való. Próbált alkalmazkodni, de nem sikerült: elmondása szerint az, hogy Sandrával dolgozhatott, hatalmas szerencse volt számára, viszont nehezebbé tette azt, hogy képes legyen feladni ezt a világot.

Végül 2004-ben hozta meg a nagy döntést, ami megváltoztatta az életét.
Forrás: Gesine ugyanis ekkor elhagyta Los Angelest. Édesanyjuk ekkor három éve hunyt el, és a lányt mindez arra motiválta, hogy nézzen magába, és találja meg azt, ami boldoggá teszi. És ez bizony a sütés iránti szeretet volt.

"Mindig is cukrász voltam, de ez aztán egyfajta gyógyulási folyamattá vált számomra, menekülési útvonallá."
Forrás: Mára már Gesine hatalmas karriert épített sütés iránti szeretetéből. Olyannyira, hogy 2017-ben saját főzőműsort kapott, Baked in Vermont címmel. Ennek aztán akkora sikere lett, hogy Sandra Bullock húga több műsorban is vendégszereplő lett, és nem véletlen, hogy több tízezer ember követi őt közösségi oldalán.

Saját könyvet írt, valamint iskolát is alapított farmján, hogy mindenkivel megossza tudását, és arra motiválja az embereket, hogy megtanulják élvezni a sütést.
Forrás:

És hogy milyen a kapcsolata világhírű nővérével? Bár távol élnek egymástól, szerencsére nagyon szoros a viszonyuk! 


Forrás:

2018-ban például a színésznő még az egyik főzőműsorban is meglepte húgát, aki nagyon örült a találkozásuknak. Magánéletükről viszont elég ritkán beszélnek, hiszen Sandrának mindig is fontos volt a privát szféra megőrzése.

Gesine egyébként 1997-ben ismerte meg férjét egy közös munka során, és 1999 óta élnek boldog házasságban. Gyermekük nem született.