Galéria

Válás szülés után: híres emberek, akik kisbabájuk világra jövetelekor mentek szét

Forrás:

Bár látszólag ők voltak a tökéletes pop-punk pár, Ashlee Simpson és Pete Wentz egyszerűen nem tudták tartóssá tenni kapcsolatukat. 2008 -ban köszöntötték első gyermeküket, Bronz Mowgli Wentzt, ugyanabban az évben, amikor összeházasodtak. Végül 2011-ben elváltak.


Forrás:

Cheryl Cole és Liam Payne énekesek kapcsolata igazi bulvárcsemege volt, mivel az énekesnő 11 évvel idősebb a pasinál, aki mindössze 17 volt, amikor megismerték egymást az X-faktorban. 2017 márciusában született meg a fiuk, majd rá egy évre szakítottak.


Forrás:

Janet Jackson babája óriási hír volt 2016-ban, hiszen a díva 50 felett lett édesanya. Nagy volt a szerelem közte és Wissam Al Mana quatari milliárdos között, mégis 3 hónappal fiuk születése után szakítottak. A döntésben állítólag a vallási nézeteknek is szerepe volt, és, hogy másként képzelték el a gyermek felnevelését.


Forrás:

Miranda Kerr és Orlando Bloom álompárnak volt kikiáltva, és ez működött is egy ideig, ám a férfinak nagyon elege lett a nyilvánosságból. 2007-ben kezdtek járni, 2010-13-ig voltak házasok, fiuk, Flynn 2011-ben született. Bloom azóta megtalálta a tökéletest Katy Perry személyében, akivel van egy egyéves lányuk, Daisy.


Forrás:

Elon Musk és Claire Boucher kanadai énekesnő kisfia, X Æ A-Xii Musk még épp csak egy éves, a szülei úgy döntöttek, elválnak. A pár 2018 óta ismerte egymást, és ez az üzletember második válása. Okként a túl nagy távolságot nevezték meg, vagyis, hogy munkáik miatt nem jut elég idejük egymásra.

Érdesség egyébként, hogy nemrég derült ki, hogy Grimes és Elon második gyermeke is megszületett, ám a pár már nincs együtt. Részletekbe nem akartak menni, a kislányt Exa Dark Sideræl Musknak nevezték el.


Forrás:

Jason Derulo a frissen elváltak táborát erősíti, akinek fia májusban született, de máris elváltak anyjával. Az énekes és a modell, Jena Frumes alig két évet jártak, nagy szerelemben összeházasodtak, majd jött a hirtelen válás. A rossz nyelvek szerint megcsalás áll a háttérben.


Forrás:

A Kardashian lányok mellett fivérük Rob is a középpontba került kapcsolatával. Választottja a botrányos Blac Chyna volt, akivel 10 hét után eljegyezték egymást, még abban az évben megszületett a lányuk, Dream, majd egy hónap múlva külön is mentek. Ez volt 2016 summája.