Galéria

4 érv amellett, hogy a szinglik összességében boldogabbak

Forrás:

A szingli nők megszokják, hogy egyedül intéznek el mindent, ezáltal erősebb egyéniségként kerülnek be egy kapcsolatba. Este egyedül is tökéletesen kipihenik magukat, és a boltban sem érzik kellemetlenül magukat, hogy egyedül shoppingolnak anélkül, hogy megosztanák ezt az élményt valakivel.


Forrás:

Holly szerint azért is boldogabbak az egyedülálló nők, mert van elég idejük magukkal foglalkozni és befelé figyelni, így ki tudják találni, hogy mi az, amit igazán szeretnének és mi az, ami fontos nekik a másikban. Ráadásul simán önmegvalósíthatnak, senki nem szól bele az életükbe, száz százalékosan, minden energiájukat a karrierjükre és a különböző hobbijaikra fordíthatják.


Forrás:

A szingli nők valószínűleg folyamatosan megkapják a kérdést, hogy mikor randiznak legközelebb és nincs-e valaki a láthatáron, már ami a párkapcsolatot illeti. Holly szerint viszont a szingli nők annyira megszokják a helyzetet, hogy észre sem veszik, hogy épp pasi nélkül élnek, ráadásul az sem foglalkoztatja őket, hogy vajon mikor mennek férjhez. Ráadásul élvezik a helyzetet, hiszen azt csinálhatnak, amit csak szeretnének.


Forrás:

Ahogy az említett kutatás is rámutatott, sokan csak azért kezdenek kapcsolatba a másikkal, hogy legyen valakijük, ami nem hozza magával a felhőtlen boldogság érzését. Azok a nők viszont, akik már egy ideje egyedül élnek, nem fogják feladni a függetlenségüket csak azért, hogy legyen valakijük. Türelmesen várnak, míg meg nem találják azt a társat, akiért tényleg érdemes lemondani az egyedüllétről, így pedig igazán boldogok maradnak a párkapcsolatukban is.