Galéria

Ezt árulja el a személyiségedről a hajad hossza és színe

Forrás: Mindegy, hogy világosabb barna vagy szőke a hajad, egy biztos: nemcsak külsőleg vagy gyönyörű, de a kisugárzásod is megnyerő! Van benned valami, amitől az emberek rögtön felfigyelnek rád, még akkor is, ha próbálsz háttérbe vonulni. Bár gyakran megesik, hogy mások úgy ítélkeznek rólad, hogy nem is ismernek téged, te ezt már megszoktad, és képes vagy figyelmen kívül hagyni a negatív véleményeket. Mert tudod, hogy ha esélyt adnak neked, és tényleg megpróbálnak megismerni, úgyis mindenki pozitívan csalódik. Téged minden érdekel, de nem mindig mondod ki hangosan, mit gondolsz, mert túlságosan nagy a szíved, és nem akarsz megbántani másokat. Ezért sokszor bólintasz rá olyan dolgokra is, amikhez igazából semmi kedved.
Forrás: Nagyon elmélkedős típus vagy, néha olyannyira elmerülsz a gondolataidban, hogy a külvilágból szinte semmit sem észlelsz. Szeretsz álmodozni és mindenről van véleményed, amit nem is rejtesz véka alá. Egyébként ez nagyban hozzátesz a kisugárzásodhoz, hiszen egyszerre vagy rejtélyes, de közben nagyon is őszinte! Titkon egyébként kifejezetten romantikus lélek vagy, és a szerelem központi szerepet tölt be az életedben, de ezt csak azok tudják, akik igazán ismernek téged. Ebből pedig kevés van, mert bár sok távoli barátod van, a szívedhez közel csak keveseket engedsz. Valószínűleg sokat csalódtál már életedben.
Forrás: Tele vagy szenvedéllyel, életszeretettel, és nem mondasz nemet egy jó programra! Nagyon optimista jellem vagy, nálad a pohár félig mindig tele van, és nehéz kedvedet szegni. Olyannyira, hogy még ha nem is vagy elemedben, kívülről ez akkor sem derül ki mások számára. Imádsz a középpontban lenni, és könnyedén egy hullámhosszra kerülsz másokkal, de mindeközben nagyon jó hallgatóság is vagy. Észrevetted már, hogy milyen sokan öntik ki neked a lelküket, akár ismeretlenül is? Nem véletlenül, hiszen nagyon jó tanácsokat tudsz adni!
Forrás: Téged nem foglalkoztatnak az aktuális trendek, mert tudod: csak az számít, hogy jól érezd magad a bőrödben. A saját utadat járod, azt csinálod, amihez kedved támad, és nem akarsz megfelelni másoknak. Tele vagy mélyenszántó gondolatokkal, és egészen máshogy látod az életet, mint a környezeted. Emiatt érezted már magad fekete báránynak, de ne tedd; igazán különleges vagy, és egyedi világnézeted emel ki téged a tömegből.
Forrás: Ha valaki, akkor te nem vagy hajlandó beállni a sorba! Miért is tennéd, amikor tele vagy ötletekkel, és mindenről megvan a véleményed? Lehet, hogy egyesek szerint már túlságosan is őszinte vagy, és egy kicsit tényleg dolgoznod kéne a tálalás módján, de egy biztos: te sosem hazudnál. Senkinek. A barátaid mellett kitartasz, és végtelenül hűséges vagy, ráadásul a konfliktusok sem ijesztenek meg. Szabadlelkű vagy, és ez még sok izgalmas kalandot hoz számodra az életben!
Forrás: A munkád nagyon fontos számodra, és ezt sosem tagadtad. Igazán jó vagy abban, amit csinálsz, és ez a felkészültség, magabiztosság mindig is előre vitt az életben. Ez igaz azokra is, akik nem a karrierjükben, hanem az anyaságban találták meg önmagukat: mindig a családod számodra a prioritás, és emiatt néha magadat is háttérbe sorolod. Nagyon szerencsések azok, akikre ennyire figyelsz, de azért ne felejts el időnként énidőre is sort keríteni! Mindig azt mondogatod, hogy "majd hétvégén pihenek", de ez valahogy sosem következik be!
Forrás: Mindegy, hogy milyennek látszol a külvilág számára, egy biztos: lélekben még mindig gyereknek érzed magad, és megijeszt a felelősség is. Játékos természeted van, mindennek tudsz örülni, és néha egy kissé felelőtlenül is viselkedsz, ha épp olyan napod van. Ezek persze nem negatívumok, hiszen az, hogy képes vagy felnőttként is gyerek szemmel nézni a világra, sok boldogságot hoz az életedbe!