Galéria

A legnagyobb összeesküvés-elméletek sztárokról: ezeket mégis honnan szedik?

Forrás:

2011-ben Jack Mord feltöltött az eBayre egy 1870-es évekre datált fotót egymillió dollárért. Állítása szerint azért kért el ennyi pénzt, mert a fotón nem más volt látható, mint Nicolas Cage épen, egészségesen - több, mint 140 évvel ezelőtt. Mord érvelése az volt, hogy a fotó bizonyíték arra, hogy a színész vámpír. Cage minden alkalommal elvicceli a kérdést mondván, hogy tükörképe is van és vért sem iszik. Tény ugyanakkor, hogy a fotón a hasonlóság már-már ijesztő. 

Lapozz az ominózus fotóért!


Forrás:

Ray Charles után talán a leghíresebb vak zenész, akiről pár éve elterjedt a pletyka, hogy valójában lát. Az érvek elég gyenge lábakon állnak, bár amint tudjuk, az összeesküvés-elmélet hívőknek nem kell sok, hogy meg tudjanak kapaszkodni. Az egyik ilyen “bizonyíték”, hogy a zenész nem lehet vak, hiszen eljár kosármeccsekre. Nem beszélve arról, hogy egyszer látták, ahogy elkapott egy épp eldőlni készülő mikrofonállványt. 


Forrás:

Egy másik népszerű elmélet szerint Katy Perry valójában nem más, mint Jonbenét Ramsay. A 90-es évek egyik népszerű - itthonról teljesen érthetetlen - gyermekszépségkirálynőjét holtan találták az otthonuk pincéjében. Az ügy a mai napig vár a megoldásra, ám az internet népe felfedezni vélte a válaszokat: Jonbenét igazából nem is halt meg, hanem elrabolták, felnevelték, és ma Katy Perryként ismerjük. Sajnos senki nem szólt a hoax-kutatóknak, hogy Katy Perry a tragédia idején hat éves volt, arról nem is beszélve, hogy mégis mi értelme lett volna ennek az egésznek?


Forrás:

Ha már furcsa halálesetekről van szó, a rajongók egy része meg van győződve róla, hogy Avril Lavigne 2003-ban öngyilkos lett, és a kiadója - hogy ne kelljen félbetörni egy meredeken felfelé ívelő karriert - helyettesítette Melissa Vandellával. Abban sajnos nincs egyetértés, hogy Melissa csak simán hasonlít Avrilre, vagy egyenesen az ő klónja-e. Ezt még kutatják…


Forrás:

Ha összeesküvés-elméletek, nem maradhatunk gyíkemberek nélkül sem. A 2017-es turnéja során Justin Biebert egy online hírportál Perth-ből azzal vádolta meg, hogy ő valójában gyíkember, és itt az ideje, hogy az emberek elé álljon, és beismerje. Több (úgynevezett) szemtanú állította, hogy miközben Bieber egy reptéren tartózkodott, látták, ahogy a semmiből átváltozik gyíkemberré, pikkelyekkel és sziszegéssel, ahogy azt kell. A legmeggyőzőbb bizonyíték egy 2014-es bírósági felvétel volt, amin Bieber lassan pislogott, mint ahogyan egy gyík is tenné. Igen.