Galéria

Híres férfiak, akikről nem is sejtetted, hogy plasztikáztattak

Forrás:

Ashton Kutcher az egyik legkomiszabb szívtipró, akinek arca egyszerre kisfiús és dögös. Állítólag orrával nem volt elégedett, és ezért szűkebbre vetette amúgy ellaposodó szaglószervét.


Forrás:

Robert Pattinsonról szintén az a hír járja, hogy az orrát műttette meg. Az orrnyerge és orrhegye változása azonban nem egyértelműen szépészeti gond volt, lehet, hogy orrsövény műtét miatt jelent meg a változás.


Forrás:

Ryan Gosling a képek és az internetes “szakemberek” tanúsága szerint szintén orrnyereg korrekción esett át karrierje kezdetén.


Forrás:

Brad Pitt az emberiség egyik legszebb és legtökéletesebb példánya. Ennek ellenére úgy tűnik, hogy minimális segítségre neki is szüksége volt: kissé elálló füleit műthették meg.


Forrás:

Nem is olyan régen Zac Efron megváltozott külseje robbantotta fel a netet, és mindenki szerint átesett valamilyen szépészeti tuningon, amitől egy időben eléggé párna arca lett. Szerencsére az ilyen jellegű feltöltések idővel eltűnnek.


Forrás:

Patrick Dempseyről is rebesgetik, hogy karrierje kezdetén kicsit megigazították az orrát, bár az is lehet, hogy azért annyira más a mostani képein, mert eltelt 20 év, és karaktere teljesen megváltozott.