Galéria

6 híres pár, akiket híres barátaik hoztak össze

Forrás:

Courteney Cox és John McDaid kapcsolata Ed Sheerannak köszönhető. Ed és a Jóbarátok Monicája már régebbről ismerték egymást, és a zenész Courteney malibui házában pihent, mikor 2014-es albumát rakta össze. Egyszer aztán megjelent a szintén zenész McDaid, és valami elindult köztük a színésznővel. Kapcsolatuk azóta elég hullámzó, de nem tudnak elszakadni egymástól.


Forrás:

Ellie Goulding hozta anno össze Taylor Swiftet és Calvin Harrist, mert úgy gondolta, hogy ha két tehetséges ember még ráadásul magas is, akkor gond nem lehet. A pár végül 15 hónapot volt együtt.


Forrás:

Anne Hathaway mesteri kerítőnő. 2011-ben vakrandira küldte két barátját, akik addig nem ismerték egymást. Így jött össze Emily Blunt és John Krasinski, akik azóta is nagyon szerelmesek egymásba.


Forrás:

Cameron Diaz és férje, Benji Madden a valóságshow-sztár Nicole Richie-nek hála találtak egymásra, mivel Nicole Benji sógornője volt, és így mutatta be őket egymásnak.


Forrás:

Sophie Turner és Joe Jonas egy másik énekesnek köszönheti házasságát. Hailee Steinfield ugyanis együtt dolgozott Joe bandájával, a DNCE-vel a Rock Bottom című dalukon. Sophie felvette a kapcsolatot Hailee-vel, és elkérte a srác számát tőle.


Forrás:

Nick Jonast és Pryanka Choprát Dwayne Johnson boronálta össze állítólag, mivel Priyanka és Dwayne a Baywatch remake-jében dolgoztak együtt 2017-ben. Majd még abban az évben Nickkel szerepelt az egykori pankrátor a Jumanjiban. 2018 júliusában azzal viccelődött Johnson, hogy az ő érdeme a románc.

“Boldogok? Nos, akkor elismerem. Baywatch és Jumanji. Megcsináltam, igen. De csak, ha boldogok."