Galéria

Ez a Disney hercegnő a titkos lelki társad a csillagjegyed szerint

Forrás:

Hihetetlenül önfejű, maximálisan önálló és igazi feminista vagy, akárcsak Jázmin hercegnő! Makacs természeted sűrűn kever bajba téged, ám a talpraesettségednek köszönhetően ezekből mindig jól jössz ki, arról már nem is beszélve, hogy vezető egyéniséged miatt mindenki IS hallgat rád.


Forrás:

Szereted, ha a dolgok mindig a megszokott kerékvágásban zajlanak, még akkor is, ha ezek a bizonyos dolgok nem a legpozitívabbak. Amíg Hamupipőkének évekig nem volt egy rossz szava sem amiatt, amiért rabszolga módjára dolgoztatták, úgy te sem hagysz egy picit kedvezőtlenebb munkahelyet, akár hosszú ideig sem. A szorgalmad és a kedvességed azonban mindig utat tör magának, amit végül meg is jutalmaz a sors.


Forrás:

Ahogy Csipkerózsika, úgy te is hihetetlenül könnyen ismerkedsz új emberekkel, legyen az például egy vadidegen herceg egy elhagyatott erdőben... Ráadásul nem veted meg a kalandot sem, nem félsz a kihívásoktól és mondhatni SOHA nem hallgatsz másokra, ha valami fontos dologgal kapcsolatban próbálnak tanácsot adni, így szinte biztos, hogy Csipkerózsikával BFF-ek lennétek!


Forrás:

Te vagy az egyik, ha nem a legromantikusabb csillagjegy, emiatt pedig a végtelenségig hiszel az igaz szerelemben, és abban, hogy az embernek valahol ott van a másik fele. Pont, mint Ariel, aki annyira hitt AZ IGAZIBAN, hogy képes volt még a hangját is feláldozni érte sőt, még az egész családját és régi életét is hátrahagyta a Nagy Ő miatt.


Forrás:

Igazi vezető egyéniség vagy, aki szó szerint semmitől sem fél, ami egyszerre pozitív és negatív is. Hiszen néha úgy mész fejjel a falnak, hogy előtte egyáltalán nem gondolod át a dolgokat, ilyen esetekben pedig csak és kizárólag az a szerencséd, hogy hihetetlenül gyorsan vág az eszed, akár csak Mulánnak.


Forrás:

Hihetetlenül fontos számodra a tanulás az olvasás, és összességében az intellektualitás (helló, Belle), épp ezért a munkád és a feladataid mondhatni a legfontosabbak, amiktől senki és semmi nem téríthet el téged. Persze nem vagy 0-24 ennyire szigorú, hiszen szó szerint mindenki imád téged a megnyerő és kedves személyiséged miatt.


Forrás:

Nem is találhatnánk más Disney hercegnőt, aki jobban hasonlít rád, mint Aranyhajat, vagyis Rapunzelt, aki picit szétszórt, temperamentumos, álmodozó és hihetetlenül szeretetreméltó. Ráadásul folyamatosan a harmóniára törekszel, akárcsak Aranyhaj, ezért gond nélkül maradsz akár egy toronyban is azért, hogy másnak jó legyen. Zárójelben persze azért megjegyezzük, hogy szuperül ellennél egy toronyban, sütnél, énekelgetnél és minden létező filmet megnéznél a Netflixen.


Forrás:

Kacér, szenvedélyes, nagyszájú és bajkeverő vagy, így mondhatni teljesen egyértelmű, hogy a te titkos lelki társad Herkules szerelme, Meg hercegnő! Semmitől nem félsz, és tökéletesen tisztában vagy a vonzerőddel, és azzal, hogy általában mindenkinél IS okosabb vagy.


Forrás:

A csillagjegyek közül a te szabadságvágyad messze a legnagyobb. Imádod a kalandokat, és utálod az unalmas dolgokat, emiatt folyamatosan valami új és izgalmasra vágysz, akárcsak Pocahontas. Vele egyetemben te is könnyed, vicces és hihetetlenül laza vagy, így az emberek elképesztően szeretnek a közeledben lenni, mindenki a te barátságodért verseng!


Forrás:

Megbízható és kedves vagy, akár csak Hófehérke, de sokszor feláldozod magad mások kedvéért, és nem lépsz ki olyan dolgokból, amelyek nem is jók neked. Ha kicsit megpróbálsz határozottabb lenni, és nem magadba fojtani az érzéseidet, akkor extra gyorsan jóra fordulhat minden az életedben, még egy esetleges mérgezett alma után is!


Forrás:

Neked szó szerint semmi és senki nem parancsol, hiszen minden esetben a saját fejed után mész, még akkor is, amikor mindenki azt mondja neked, hogy NEHOGY! Persze az önfejűséged eltörpül amellett, hogy mennyire fontos számodra a család, értük szó szerint mindent feláldoznál, akár csak Elsa!


Forrás:

A szeretteid hihetetlenül fontosak számodra, értük bármit megtennél, akár csak Anna! Emellett viszont hihetetlenül álmodozó és néha naiv is vagy, amit az emberek kihasználhatnak, ezért jobb, ha kétszer is átgondolod, hogy kinek és mennyit segítesz, mert az a bizonyos valaki nem biztos, hogy tényleg megérdemli az idődet és az energiádat! Anna vidám és cuki egyénisége mondhatni tökéletes passzol a tiédhez, úgyhogy valószínűleg legjobb barátnők lennétek!