Galéria

Ha egy férfi ezeket írja neked, tuti, hogy tetszel neki

Forrás: Sokat ír

A másik jel, hogy amikor ír, nem csak egy-két szavas válaszokban merül ki a beszélgetés. Ha ő is dob fel témákat, részletesen mesél, és a te történeteidre is mindig reagál, úgy valószínűleg szeret veled társalogni, és tetszel is neki, ezért nem akarja, hogy véget érjen a beszélgetés. Ez pláne igaz arra, aki egyébként ritkán csetel!
Forrás: Gyors válasz

Az egyik legegyértelműbb jel nem is abból fakad, hogy mit ír, hanem hogy mikor! Noha munkaidőben vagy egy baráti találkozó alatt nyilván nincs erre lehetőség, de ha egyébként a srác nagyon gyorsan olvassa az írásaidat, és rögtön válaszol is, úgy valószínűleg nagyon tetszel neki, és elsőbbséget élveznek most életében a veled való beszélgetések!
Forrás: Megírja, mikor nem fog ráérni

Ha valakinek tetszel, biztos, hogy jelezni fogja előre, ha valamiért nem tud válaszolni egy darabig. Például mert családi ünneplés lesz vagy focimeccsre megy, és nem akarja, hogy te félreértsd, miért nem reagál.
Forrás: Elhalmoz dicséretekkel

Az biztos, hogy többféle dicséretet elrejt majd az üzeneteiben, ha tényleg bejössz neki! És itt nem csak az új fotódra vonatkozóan hangzanak el bókok, hanem lényegében mindenért: mert viccesek a történeteid, vagy mert profiként kezeltél egy feladatot a munkádban. Esetleg csak szimplán azért, mert kedves vagy. Ez mind a flörtölés egyik módja, amire érdemes felfigyelned!
Forrás: Szívecskés emojikat küld

A virtuális világban az emojik is a vonzalom jelei lehetnek, annak függvényében persze, hogy miket használ a srác. Ha tetszel neki, és többet akar, előbb-utóbb megjelennek a flörtölős, puszit küldős, szívecskés emojik, amelyek apróságnak tűnhetnek, de valójában az érzelmeket jelképezik. Úgyhogy ha a pasi egy szívecskés szemű emojival kíván szép álmokat, tuti, hogy nagyon szimpatizál veled!
Forrás: Megnyílik előtted

A vonzalom magával hozza azt, hogy az adott személy szeretne jobban megismerni téged, és ezáltal magából is többet mutat. Ha elkezd olyan témákban is mesélni, melyek egyébként komolyabbak (gyerekkor, traumák, csalódások), akkor biztosra veheted, hogy megbízik benned, és nem csak kalandot keres.
Forrás: Reggel és este is ír

Nem mindenkinek van lehetősége a nap minden pillanatában telefonközelben lenni, de ha a reggeleket azzal indítja, hogy ír neked, és az estéket is ezzel zárja, úgy biztos, hogy vonzódik hozzád.
Forrás: Találkozni akar

A csetelés egy darabig elég, de ha tényleg tervezne veled, és jobban megismerne, fel fogja hozni a találkozást is. Van, aki előbb, van, aki utóbb, de általában azért egy-két hét után már biztosan szóba jön. Ez annak jele, hogy újabb szintre lépne, és személyesen is közelebb kerülne hozzád. Persze ilyenkor még azért jobb, ha nem éled bele magad, hiszen a személyes találkozás is fontos, de ha ott is megvan a kémia, jó úton haladtok!