Galéria

4 őszi ruhadarab, amit egy francia nő sosem viselne

Forrás: Mostanság leginkább a 90-es évek végének és a 2000-es évek elejének absztrakt mintáival van tele minden, és bár ők is imádnak nyomatokban gondolkodni, ám inkább a visszafogottabb, lágyabb ötleteket részesítik előnyben. Nemcsak az basic darabokat válogatják eszerint, hanem a kötött kiadásokat is, amikbe az együttesektől kezdve, a különlegesen szép és lágy kardigánokig minden belefér!
Forrás: Ár: 6.995 Ft - itt!
Forrás: Ár: ~ 83 ezer Ft - itt!
Forrás: Esős időben is inkább a megszokott bakancsokat, csizmákat kapják elő. Ám ez egy percig se szegje kedvedet, ha a gumicsizmák elkötelezett híve lennél... Elő vele!
Forrás: Ár: 74.920 Ft - itt!
Forrás: Ár: 29.500 Ft - itt!
Forrás: Bár most leginkább a mintás és sportos kabátok kerültek előtérbe, a francia nők bőven beérik az egyszínű dzsekikkel, a sima- vagy bőrhatású blézerekkel, hűvösebb idő esetén pedig nem is kérdés, hogy a trench coatot emelik le a fogasról!
Forrás: Ár: 19.995 Ft - itt!
Forrás: Ár: 64.990 Ft - itt!
Forrás: Az utóbbi pár szezonban egyre nagyobb teret nyernek a feltűnő mintákban úszó blézerek és kosztümök is. És bár ezek szabásukat tekintve abszolút megállják a helyüket a francia sikkben, ettől függetlenül a visszafogott árnyalatok és nyomatok náluk sokkal népszerűbbek. A csíkos és kockás darabok még tökéletesen beleférnek a mindennapokba, de minden extrább kiadás maximum ünnepnapokon kerülhet az esélyes darabok közé!
Forrás: Ár: ~ 27.500 Ft - itt!
Forrás: Ár: 19.995 Ft - itt!