Galéria

Híres férfiak, akik divatba hozták a feminin stílust

Forrás:

Harry Styles, az angol énekes-dalszerző nagy utat tett meg a One Direction óta. Szóló sikereit önazonosságának is köszönheti. Ha úgy tartja kedve, akkor a Vouge-ban áll modellt szoknyában. "Néha bemegyek boltokba, és azon kapom magam, hogy a női ruhákat nézegetem, és azt gondolom, hogy csodálatosak. Ez olyan, mint bármi – bármikor akadályokat állítasz fel saját életedben, csak korlátozod magad. Annyi örömet okoz a ruhákkal való játék, én pedig élek vele."


Forrás:

Jared Leto a világ egyik legszexisebb pasija, ezzel szinte minden nő egyetért. A színész stílusa és kisugárzása nagyon egyedi. A zárkózott sztár magánéletéről keveset oszt meg, viszont öltözködésével mindent kifejez.


Forrás:

Ezra Millerről az utóbbi időben leginkább botrányos viselkedése kapcsán írnak, de emlékszel, amikor öltözködése volt a középpontban?


Forrás:

Billy Porter karrierje az elmúlt években szárnyal igazán, és ezt köszönheti erős szerepvállalásának az LMBTQ közösségben. Érdekes, hogy míg a Pose című sorozatban viszonylag visszafogott, de mindenképp férfi darabokat visel, addig a való életben imád a legszélsőségesebb irányokig elmenni.


Forrás:

A dél-koreai fiúbanda, a TXT a fiatal férfiak legújabb trendjét képviseli, akik nem félnek felöltözni nőiesebb ruhákba. De, ha azt gondolnánk, hogy új keletű dolog haspólóban mutatkozni, keressünk csak rá a 80-as évek bandáira!


Forrás: Vin Diesel

Az akciófilmek egyik királya, Vin Diesel is viselt már szoknyát a vörös szőnyegen. Vagyis pontosabban egy bőr kiltet, ami részben skót származására utalt, és egy Skóciában tartott rendezvényre viselte.