Galéria

7 alkalom, amikor Katalin és Meghan Diana ékszereit viselték

Forrás:

Persze mit ér a zafír gyűrű, ha nincs hozzá tökéletes passzoló fülbevaló, igaz? Diana hercegnének természetesen egy egész zafír kollekciója volt, hiszen ez volt a kedvenc drágaköve (hihetetlenül illett a kék szeméhez). Diana egykori fülbevalóját Katalin azóta picit modernizálta, amitől az ékszer csak még különlegesebb lett.


Forrás:

Diana hercegné egykori tiarája ma már Kataliné, amit nagyon szeret viselni a fontosabb eseményeken, és amit valljuk be, egyáltalán nem csodálunk! A tiara egyébként a brit királyi család egyik leghíresebb diadémja, ami nagyban köszönhető annak, hogy Diana hihetetlenül szerette, emiatt pedig sokszor hordta.


Forrás:

Bevalljuk, az egyik személyes kedvencünk Diana hercegné egykori, ikonikussá vált zafír (és gyémánt) köves eljegyzési gyűrűje, ami ma már Katalin hercegné ujját csinosítja. Érdekesség, hogy ezzel a gyűrűvel kérte meg Katalin kezét Vilmos, de az ékszer eredetileg Harryé volt, aki nagylelkűen odaadta bátyjának, hogy mindenképpen ezzel a gyűrűvel jegyezze el szerelmét. Hát, Meghan helyében mi nagyon mérgesek lennénk!


Forrás:

Természetesen Meghannek sincs miért panaszkodnia, hiszen egy elképesztően gyönyörű, 3 kőből álló gyűrűvel kérte meg a kezét Harry. A két kisebb külső gyémánt Diana hercegné gyűjteményéből származik, míg a középső nagy Botswanából.


Forrás:

Meghan először Sydneyben viselte ezt a gyönyörű pillangós fülbevalót, pont azután, miután bejelentették Harryvel, hogy kisbabát várnak. Diana hercegné egyébként 1986-ban viselte először ezt a fülbevalót, pont miután megszületett a kis Harry herceg.


Forrás:

Ezt a gyönyörű tojás alakú gyönggyel és gyémántokkal díszített fülbevalót Diana hercegné 1981-ben kapta a Collingwood Jewellerstől, ma pedig már Katalin hercegné kollekcióját gazdagítja, így nem csoda, ha Vilmos felesége extra sűrűn hordja ezt a különleges ékszert.


Forrás:

Diana hercegné először 1997-ben viselte ezt a gyönyörű akvamarin gyűrűt egy aukción, ami azóta Meghan tulajdonában van (irigykedés indul 3, 2, 1...). Harry felesége először az esküvőjükre tartva viselte a gyűrűt, amit a kocsiból integetve szúrhattak ki a rajongók.