Galéria

Magyar nők elárulták: ezért vetett véget egy esküvő a barátságuknak

Forrás: "Volt egy barátnőm, aki három éve élt olyan kapcsolatban, hogy hol együtt voltak a pasival, hol meg külön, de mindig volt valami dráma. Az esküvőm előtt néhány héttel szakítottak, és bár hajtogatta, hogy most nem békülnek ki, én azért nem húztam még le a srácot a vendéglistáról. Persze az esküvő előtt egy héttel újra együtt voltak, szóval jeleztem, hogy őt is várjuk, de végül egyikük se jött el, mert inkább lefoglaltak egy nyaralást Barcelonába az esküvőm hétvégéjére. Persze nekem azt mondták, hogy valószínűleg COVID-osak, és nem mernek így eljönni, amire rögtön mondtam, hogy semmi gond, de később kiposztoltak egy fotót, amivel lebuktatták magukat. Azóta sem beszéltünk."
Forrás:

"A gyerekkori barátnőm azért hagyta ki a lagzimat, mert nem Budapesten tartottuk. Ő ott él az egyetem kezdete óta, én viszont már évek óta nem, de szerinte logikus lett volna a fővárosban tartani, mert "az a legegyszerűbb minden vendégnek, oda mindenhonnan jön vonat". Hozzáteszem, a vendégeink háromnegyede a Balaton környékéről jött, mert ott lakik mindkettőnk családja. De ő annyira nem akart utazni Balatonfüredig, hogy inkább kihagyta az egészet. És még ő haragudott meg rám."


Forrás: "Én nem menyasszonyként, hanem vendégként tapasztaltam hasonlót. Az utolsó pillanatban derült ki egy régi gimis barátnőm esküvőjéről, hogy pénteki napon lesz, mert a COVID miatt folyamatosan át kellett pakolniuk a dátumot, és már csak hétköznap maradt. A gond, hogy az esküvő már 2-kor kezdődött volna, nekem pedig a vírus miatt minden szabadnapomat kivetették, így nem maradt már egy sem. Amikor mondtam neki, hogy csak késve tudok odaérni, mert muszáj dolgoznom, közölte, hogy kamuzzam magam betegnek, és menjek táppénzre. Miután mondtam, hogy ilyet nem szeretnék csinálni, és egyébként is szükségem van a pénzre, úgy megharagudott, hogy letiltott!"