Galéria

Híres férfiak, akik sosem rejtették véka alá, hogy képtelenek a hűségre

Forrás: Az X-akták sztárja a nyilvánosság előtt is felvállalta, hogy képtelen megálljt parancsolni magának, ha nőkről van szó. Erre a házassága is ráment, sőt még terápiára is elment, hogy kezeltesse nem mindennapi vágyát. Hogy sikerült-e?! Nos, ezt csak ő tudhatja, bár elég beszédes a tény, hogy azóta sincs normális párkapcsolata.
Forrás:

Jack Nicholsonnak hat gyermeke van öt különböző anyától, és légyottjainak száma valahol 2000 körül van. Ő egy élő példa arra, hogy nem kell egy férfinak a klasszikus értelemben szépnek vagy helyesnek lenni ahhoz, hogy imádják a nők.


Forrás:

Tiger Woods a sportélet nőcsábásza. 2009 végén 13 nő jelentkezett azzal, hogy házasságon kívüli viszonyt folytattak a profi golfozóval. Woods a következő évet azzal töltötte, hogy megküzdött hibáinak elsöprő következményeivel, és lezajlott csúnya válása.


Forrás:

John Mayer állítólag a szórakoztató elit jó részét megkapta. Olyan híres hódítások vannak a listáján, mint Jennifer Aniston, Jessica Simpson, Jennifer Love Hewitt, Mandy Moore, Minka Kelly és Taylor Swift.

 


Forrás:

Charlie Sheen igazi szexlegenda Hollywoodban, elmondása szerint 5000 felett van azoknak a nőknek a száma, akiket boldoggá tett. Habár ez a boldogság nézőpont kérdése, de az sem szabott gátat vonzásának, hogy páran szexuális erőszakkal vádolták meg.


Forrás: A színészről köztudott, hogy sosem vetette meg a szép nőket. Bizony-bizony még akkor sem, amikor házas volt. Jennifer Garnerrel való házassága, ugyanis pontosan amiatt ment tönkre, mert a sztár nem bírt magával. Nem csak egyszer...