Galéria

Így hat az egyes csillagjegyekre a pénteki holdfogyatkozás

Forrás: Kos

Az utóbbi időben nagyon sokat gondolkodtál az anyagiakon, és nem is érezted úgy, hogy a topon lennél pénzügyek terén. A telihold viszont arra késztet téged, hogy kezdj el okosabban spórolni, és költs megfontoltabban. Ez a hozzáállás a karácsonyi ajándékvásárlásra is kihat! Ennek a plusz löketnek köszönhetően sokkal jobban figyelsz arra, hogy olyan meglepetést adj a szeretteidnek, ami tényleg hasznos, így valóban arra költöd a pénzed, amire szükség is van.
Forrás: Bika

Az utóbbi időben egyre jobban kirajzolódik előtted, hogy ki is vagy te, és mit vársz magadtól. Sokkal inkább tisztában vagy azzal, hogy mennyire értékes vagy, és egyre ügyesebben állsz ki magadért, aminek a telihold és a holdfogyatkozás ad egy kis löketet. Jó hír, hogy ez új kezdetet is jelent, mert egészen 2023-ig kitart ez a lelkesedés! Kell is, mert gyakran érzed azt, hogy bizonyítanod kell másoknak, noha az egyetlen személy, akinek tényleg meg kell felelned, te magad vagy.
Forrás: Ikrek

Számodra kicsit nehezebb időszak következik, de egy kis pozitív hozzáállással átvészeled! Az utóbbi időben is érezhetted, péntektől pedig még inkább fogod, hogy egy kis egyedüllétre vágysz. Nincs kedved kimozdulni, nem akarsz másokkal találkozni, egész egyszerűen csak otthon akarsz lenni, és pihenni - elsősorban mentálisan. Sok negatív gondolat cikázik a fejedben, több olyan kérdés is megfogalmazódott benned, amire még nem tudod a választ, és néhány döntést is meg kell hozni. Ez a holdfogyatkozás segít, hogy elindulj az úton, de fontos, hogy ne zárkózz be hosszú távon!
Forrás: Rák

Különleges lehetőség nyílik meg előtted, ami elsőre bizonytalannak és ijesztőnek tűnhet, de ez ne vegye el a kedved! Anyagilag és karrierfronton is pozitív változásokat hoz magával, ha mersz kockáztatni, és végre az álmaidat helyezed előtérbe. A régi, biztos pozíciót nehéz elengedni, de néha muszáj, és erre a holdfogyatkozás energiái rásegítenek. Ideje, hogy eldöntsd, mit szeretnél a jövőtől!
Forrás: Oroszlán

A munkában sorra kapod az új feladatokat, új lehetőségeket, amiket te élvezel, hiszen imádsz a középpontban állni. Ráadásul tehetséges vagy abban, amit csinálsz! Csakhogy mindeközben tele vagy félelmekkel is, hiszen tartasz attól, hogy túlvállalod magad, és mégsem tudsz 100%-ot adni. Ne hagyd, hogy ezek a kételyek irányítsanak! Igenis képes vagy rá, a holdfogyatkozás energiái pedig segítenek egy kis plusz önbizalomra szert tenni. Higgy magadban!
Forrás: Szűz

A telihold időszakában nagyon azt fogod érezni, hogy nem bírsz egy helyben ülni. Menni akarsz, utaznál, kirándulnál; bármit, ami aktív program, és feltölt lelkileg. Sosem voltál az a típus, aki jól érezné magát otthon, de most még inkább motivációt kapsz ahhoz is, hogy kilépj a komfortzónádból. Ha valamikor, akkor most aztán érdemes lesz az új dolgokra koncentrálni, és kipróbálni magad valami olyanban, amire eddig nem volt példa. Meg fogsz lepődni, mi rejtőzik benned!
Forrás: Mérleg

Az utóbbi időben nehezen találtál egyensúlyra: vagy túlzásokba estél, vagy túl keveset tettél bele valamibe, ami foglalkoztatott. Jó hír, hogy a telihold és a holdfogyatkozás együtt segítenek, hogy a mérleg ismét egyensúlyba kerüljön, és lelkileg is nyugalomra lelj. Sok dolog stresszelt téged az elmúlt hetekben, és rád férne már egy kis pihenő. Most érdemes lesz kimozdulni otthonról a szabadba, hogy lelki feltöltődésben is részed legyen!
Forrás: Skorpió

A telihold egy kis nehézséget lök eléd, ugyanis problémák alakulhatnak ki a közeli kapcsolataidban. Egyes Skorpiók azt érezhetik, hogy függetlenségre és szabadságra vágynak, és nem akarják, hogy bárki is lekorlátozza őket, míg más Skorpiók inkább a társfüggőség jeleit vehetik észre magukon. Akármelyik irányba is húzol te, egyik sem ideális számotokra, így muszáj lesz megtalálnod a köztes megoldást.
Forrás: Nyilas

Számodra a kalandok jelentik az élet értelmét, imádsz jönni-menni, ismerkedni, új helyeket és kultúrákat közelebbről megnézni. Viszont a holdfogyatkozás arra késztet, hogy egy totál másik végletet is megismerj: méghozzá azt, hogy milyen a hétköznapi rutin. Hogy lassíts le egy kicsit, élvezd ki az otthonod melegét, a jól ismert helyek varázsát, és az apróságokra koncentrálj. Meg fogsz lepődni, ez milyen lelki nyugalmat hoz magával!
Forrás: Bak

A holdfogyatkozás energiái művészi, kreatív oldaladra irányítják a figyelmet. Hirtelen nagy kedvet érzel ahhoz, hogy rajzolj, fess, alkoss, zenélj; bármit, ami egy kicsit segít kibontakoztatni az ötleteidet. Még az sem kizárt, hogy ebből plusz pénzhez jutsz! A lényeg, hogy megtaláld azt a hobbit, ami segít kiteljesedni, és jó hír, hogy a telihold megmutatja, merre keresgélj.
Forrás: Vízöntő

Nincs minden rendben otthon, ezt te is érzed már egy ideje. A telihold ereje viszont segíteni fog, hogy végre megtaláljátok a megoldást, és rájöjjetek, hol van a hiba. Sokkal tisztábban fogod látni a képet, és bár a váratlan események elsőre ijesztőnek tűnhetnek, valójában új kezdetet is jelentenek. Ne ijedj meg, ez nem jelenti azt, hogy vége a kapcsolatotoknak, de az biztos, hogy valami megváltozik az elkövetkező időszakban - végre pozitív irányba.
Forrás: Halak

Tele vagy ötletekkel, de a megvalósításig egyszerűen nem tudsz eljutni, ráadásul a koncentrálással is megvannak a gondjaid az utóbbi időben. Ez a telihold miatt van így, és még egy darabig így is marad. Épp ezért tudnod kell, hogy ha most vágsz bele valamibe, nagyon oda kell tenned magad, és el kell köteleződnöd, különben túl hamar fel fogod adni. Kár lenne, mert egyébként csodás ötleteid vannak!