Galéria

Csillagjegyed szerint ebben a városban kéne élned

Forrás:

Te nem szereted a monotonitást és az unalmat, ezért tökéletes választás lenne számodra a Nagy Alma. Itt mindig pörög az élet, rengeteg kalandban lehet részed és még a karrierterveidet is valóra válthatod, hiszen kismillió lehetőséget rejt magában.
Forrás:

Nagyon szeretsz a természetben és a szabadban lenni, hiszen ilyenkor érzed igazán úgy, hogy élsz. Ezért szuper választás lenne számodra Sydney, ahol közelebb lehetnél a természethez, mint eddig valaha. Arról nem is beszélve, hogy imádnád az állandó meleg hőmérsékletet.
Forrás:

Szuperül kommunikálsz, így nem is meglepő, hogy a start-upok egyik virágzó központjában lenne a helyed! Itt hamar be tudnád teljesíteni a céljaidat, ráadásul még a szerelmet is könnyen megtalálnád ebben a sokszínű városban, ami nagyon fontos számodra.
Forrás:

Vízjegy vagy, ráadásul igazi romantikus lélek, ezért nem csoda, hogy Velence lenne számodra a tökéletes város. Itt tényleg úgy érezhetnéd magad, mintha egy romantikus film főszereplője lennél, ahol minden a szerelem és a család körül forogna.
Forrás:

A társaság középpontja és a viccek királynője vagy, ezért Párizs lenne a tökéletes számodra. Te imádnád a romantikát, a kalandokat és a csodálatos életérzést, ami körbevenne téged a városban.
Forrás:

Igazi perfekcionista vagy, aki mindig a maximumot akarja kihozni magából. Ehhez szuper stílusérzék és nem kevés kalandvágy társul, eézrt nem is kérdés, hogy a japán kultúrában éreznéd igazán otthon magad, pontosabban pedig Tokióban!
Forrás:

Szereted, ha zajlik körülötted az élet, de ugyanakkor szükséged van a nyugalomra is. Ezért te szuperül éreznéd magad egy nagyobb hegyközeli városban, ahol mindkettőt megkaphatod egyszerre, kedvedtől függően.
Forrás:

Nem szereted a szabályokat, inkább élni akarsz, és jól érezni magad. A kapcsolataidban mindig is fontosnak tartottad ezeket, valamint nagy hangsúlyt helyezel a fizikail együttlétekre és intimitásra. Amszterdam hangulat épp ezt adná meg neked.
Forrás:

Csak úgy dúl benned az energia, ráadásul tűzjegy vagy, így szükséged van arra, hogy azt csinálhasd, amihez kedved támad. Mindig is arra vágytál, hogy egy tengerparti városban éldegélj, strandolj és sportolj, így Honolulun biztosan jól éreznéd magad.
Forrás:

Mindig is fontosnak tartottad, hogy stabil anyagi helyzetet teremts az életedben, ezért a karrieredre is nagy hangsúlyt fektetsz. Számodra szuper választás lenne Monaco, hiszen itt rengeteg lehetőséged lenne befutni és valóra váltani az álmaidat.
Forrás:

Rendkívül intelligens és előrelátó vagy; igazi művészlélek, akinek fontos a kreativitás kifejezése. Mindig is szerettél volna segíteni másokon, változtatni egy kicsit a világon, itt pedig a város hangulata motiválna arra, hogy teljesítsd a céljaidat. Valószínűleg hamar rád találna a szerelem is, hiszen a kisugárzásod csak még inkább felerősödne!
Forrás:

Általában álmodozással töltöd az időt, így elsőre furcsa lehet, hogy egy ennyire dinamikus város passzol hozzád, de tényleg így van! A felgyorsult életvitel hamar felrázna téged is, és arra motiválna, hogy ne csak álmodozz, hanem lépj is a céljaid beteljesítéséért!