Galéria

Sztárpasik, akik viseltek már szoknyát nyilvánosan - Sokan szinte állandóan ezt hordják!

Forrás: Will Smith fia mindig is híres volt szabadszelleműségéről, és már fiatal korában sem érdekelte mások véleménye. Sőt, ő azt vallja, hogy fontos lenne a szoknyaviselést férfiak és fiúk körében is népszerűsíteni, és reméli, hogy a jövőben a gyerekeket ezért nem nevetik ki. Hogy bizonyítsa, mennyire elhivatott ebben a témában, nem egyszer jelent meg szoknyában vörös szőnyeges eseményeken.
Forrás:

Jared Leto ezt a szettet még 2014-ben viselte, de nem ez volt egyébként az utolsó alkalom, hogy szoknyában érkezett valahová. A MET-gálán is viselt már hasonló ruhákat, és nem igazán érdekli, ezért mit gondolnak róla mások.


Forrás: A világhírű tervező kijelentette: imádja a szoknyákat, kényelmesek, és jól érzi magát bennük. Épp ezért vett is magának jó pár darabot, és nem csak szoknyákat, de kifejezetten egyrészes ruhákat is szívesen hord.
Forrás: Billy Porterről nehéz volt egyetlen fotót kiválasztani, a színész ugyanis imádja ezeket a darabokat. Szinte mindig ruhákban és szoknyákban érkezik a vörös szőnyegre, mert célja, hogy megmutathassa valódi személyiségét, és másokat is erre ösztönözzön.
Forrás: Kanye Westnek saját ruhamárkája is van, és megesett már, hogy extrémebb darabokkal is kísérletezett. Pár éve egy koncerten viselte a fekete bőr szoknyát.
Forrás: Az akciófilmek egyik koronázatlan királya, Vin Diesel is viselt már szoknyát a vörös szőnyegen. Vagyis pontosabban egy bőr kiltet, ami részben skót származására utalt, és egy Skóciában tartott rendezvényre viselte. Akárhogy is, neki még ez is jól áll!
Forrás: Emlékszel, amikor pár hónapja Harry Styles Vogue-fotói felkavarták az állóvizet? Még barátnője, Olivia Wilde is  megszólalt, hogy kijelentse: szerinte Harry Styles nagyon jól néz ki szoknyában, és ez a darab nem csak a nők számára viselhető.