Galéria

6 ombre köröm, amit muszáj kipróbálnod még év végéig

Forrás:

Az olívazöld a tél egyik legsikeresebb színe (és igen, nyáron is hatalmasat ment!), így, ha igazán trendi akarsz lenni, és kipróbálnál egy cuki ombre körmöt, akkor mindenképpen egy ilyen verziót javaslunk! Mi egyszerűen IMÁDJUK!


Forrás:

Az ünnepek közeledtével egyre több karácsonyi manit fogunk mutatni neked, így egyáltalán nem meglepő, hogy az ombre körmök között is megtaláltuk a legünnepibbet számodra! Ez az extra csillogós, csillagos, ezüstös ombre mani egyrészről hihetetlenül cool (a szó minden értelmében), másrészről, ha ez nem hozza meg az igazi karácsonyi hangulatot, akkor valószínűleg semmi!


Forrás:

Ha igazi művészlélek vagy, megspékelve egy nagy adag romantikával, akkor ezt az ombre manit abszolút neked találták ki. Manapság elfelejthetjük az ombre néhány évvel ezelőtti szabályait, ez a manikűr ugyanis tökéletesen illik a 2021-es trendekhez. Nálunk ez a köröm 10/10!


Forrás:

Közel áll hozzád a francia stílus? Szereted a finom és elegáns dolgokat, legyen szó divatról vagy például a körmeidről? Akkor valószínűleg megtaláltuk számodra a tökéletes manikűrt, ami extra trendi, kreatív és az ombre körmök között az egyik legkülönlegesebb!


Forrás:

Talán ez a manikűr hasonlít a leginkábba klasszikus ombre körömre, színeiben viszont abszolút egyedi, sötétebb széleitől ugyanis teljesen úgy néz ki, mint meg lenne égetve. Menőség kimaxolva!


Forrás:

Ha egyáltalán nem vagy oda a harsány színekért, és inkább a visszafogott, de mégis stílusos körmökre voksolsz, akkor ez az ombre tökéletes lehet a számodra! Színeiben ráadásul teljes mértékben téli hangulatot varázsol, mégsem érezni azt tőle, hogy túl sok lenne!