Galéria

4 sorozat erős női karakterekkel

Forrás: Ez a sorozat hatalmas sikert aratott, ráadásul kifejezetten rövid idő alatt! A Vezércsel főszereplője, Anya Taylor-Joy ezúttal Beth Harmont keltette életre a képernyőn, a karakter pedig minden szempontból erős személyiség volt. Nem csak eszméletlenül tehetséges (hiszen már gyerekként profi sakkozó lett, minimális tanulás mellett), de kitartó volt, és akkor is képes volt egyedül boldogulni, amikor nagy akadályok előtt találta magát. Pedig a sors nagyon megnehezítette a dolgát, ám ő éveken át küzdött céljáért, és a világ legjobb sakkozójának címét is megszerezte. Ha még nem láttad, muszáj végignézned ezt a sorozatot!
Forrás: Ennek a sorozatnak mindkét főszereplője igazán erős karakter, ketten együtt pedig verhetetlenek! Ott van Eve, aki halálosan unja munkáját, viszont nagyon érdeklődik a női bérgyilkosok iránt. Amikor azt a feladatot kapja, hogy fogja el a híres Villanelle-t, rögtön igent mond, ám hamar kiderül, hogy a nő maga is nagyon érdeklődik iránta. A kettejük közötti kémia a sorozat igazi éltetője, de maga a sztori is izgalmas. Jó látni, hogy két ilyen erős női karakter kerül a reflektorfénybe!
Forrás:

A jövőben járunk, amikor csak néhány nőnek adatik meg az, hogy képesek legyenek gyermeket szülni. Őket szolgálólányoknak nevezik, és gazdag családokhoz kénytelenek szegődni, hogy gyermeküket az éppen aktuális parancsnoknak és nejének adják. June Osborne viszont más, mint a többi nő; ő nem hajlandó elfogadni azt, hogy ez a sors jutott neki, és néhány lázadó segítségével szembeszáll Gilead vezetőivel. A sorozat négy évadot élt meg eddig, de jön a folytatás, és mindig képes meglepni minket. Az biztos, hogy June-nak ott a helye a legerősebb női karakterek között!


Forrás:

Íme a sorozat, ami valószínűleg már nem is futna, ha nem lenne ilyen erős főszereplője! A Grace Klinika szíve lelke maga Meredith Grey, aki az első rész óta a főszereplő, és maga a készítő is felfedte, hogy nélküle már nem is folytatná. A karaktert végigkísérhettük az elmúlt 17 éven, és figyelhettük, hogyan lesz kezdő medikusból profi orvos. Láttuk mélypontról felállni, szurkoltunk neki, amikor új kihívás tárult elé, és együtt izgultunk vele minden beavatkozás során. Meredith az egyik legnagyobb kedvencünk!