Galéria

6 csillagjegy-párosítás, ahol a leggyakrabban előfordul a megcsalás

Forrás: A vonzalom erős köztük, azonban van esély a félrelépésre, már csak azért is, mert a Bika számára fontos a hűség, a család és a monogámia, a Kos viszont nem veszi annyira komolyan ezeket a dolgokat.
Forrás:

A Mérleget lenyűgözi az Ikrek természete, azonban utóbbi csillagjegy általában igyekszik kerülni az elköteleződést. Emiatt lehet köztük feszültség, ami megcsaláshoz is vezethet.


Forrás: Teljes ellentétei egymásnak, azonban a Rák jegyűek könnyen beleunnak a kapcsolataikba - ebben az esetben leginkább azért, mert a Bak nem tudja kielégíteni a szexuális vágyaikat.
Forrás: Az Oroszlán elképesztően jól teljesít az ágyban, viszont folyamatosan figyelemre vágyik, míg a Nyilas nem szeret otthon ülni és független természet. Ez feszültségforrás lehet köztük, ami miatt bármelyik fél más mellett keresheti a boldogságot.
Forrás: Olyanok lennének, mint a borsó meg a héja? Nem éppen, de nem a szenvedélyességük miatt. Mindketten hajlamosak a félrelépésre, és általában meg is ússzák ennek következményeit.
Forrás: Teljesen más az energiájuk. A spontán Vízöntő könnyen megunhatja a Szűz ártatlanságát, és félre is léphet emiatt.