Galéria

Összeszedtük a 2021-es MTV EMA legemlékezetesebb beauty pillanatait

Forrás: Bogi egy menő pink overált választott az eseményre, amihez egy füstös zöld sminket párosított. Mivel a szeme színes és hangsúlyos volt, ezért a szájára csak egy átlátszó szájfényt választott, ami így tökéletes összhangot eredményezett! Plusz piros pont a könnyed és légies frizuráért!
Forrás: Az angol szupersztár egyértelműen igéző és hihetetlenül feltűnő szemeket szeretett volna, amit maximálisan el is ért a hatalmas és gyönyörű pilláival! Érdekes, hogy a matt rúzs most már teljesen kezd kimenni a divatból, így Rita is egy fényesebb nude/hús árnyalatú rúzst választott az ajkaira. A haját magához képest egész visszafogottra hagyta, de mivel a ruhája extra feltűnő, így ezt megbocsátjuk neki!
Forrás: Szomjas Jennifer, vagyis Lady Szomjas nem bízta a véletlenre külsejét; az extra vadító bordó színt választotta ruhája és sminkje alapjául, ami valljuk be, hihetetlenül jól állt neki! Az erőteljes burgundi smink mellé pedig tökéletesen légies, már-már hercegnős frizurát választott, és milyen jól tette!
Forrás: Nem túlzás azt mondani, hogy Winnie korunk egyik legmeghatározóbb és legnépszerűbb szupermodellje, így egyértelműen figyelnünk kell, hogy mit és miért hord, ha képben akarunk maradni a trendekkel. Mivel a gyönyörű modell egy extrém kék ruhát választott az eseményre, így a sminkje nem volt túlságosan harsány, haját pedig a jól bevált módon csupán egyenesre vasalta.
Forrás: Reniről köztudott, hogy profin sminkel, így nem meglepő, ha az eredmény most is lenyűgöző lett! A csillogás maximálisan visszaköszön a sminkben (mind a szemén, mind az ajkain), amihez egy igazi hollywoodi filmsztár hajat választott.
Forrás: Az est házigazdája többször is átöltözött az esemény alatt, a sminkje viszont végig kifogástalan maradt! A hatalmas pillák úgy tűnik, hogy igazán trendik voltak az MTV EMA-n, az ehhez tökéletesen illő nude árnyalatú rúzzal egyetemben!