Galéria

Akár az égig érő paszuj! Híres nők, jóval magasabbra nőttek, mint az átlag

Forrás:

Habár nem egy égi meszelő, Jennifer Lawrence magasabb, mint hinnénk. 175 cm-es magassága akkor látszik igazán, ha olyan alacsony sztárok mellett áll, mint Jodie Foster (1,59m).


Forrás:

A különleges popsztár, Lizzo egyrészt nagyobb méreteivel, másrészt fergeteges hangjával tört be a zenei piacra. Az énekesnő ráadásul még magas is, ha a nők között nézzük, ugyanis 178 cm.


Forrás:

A szupermodell Karlie Kloss nem véletlenül lett annyira sikeres a szakmájában. De a 188 cm-es magassága még a férfiaknak is büszkeségére válna. De ha azt hinnénk, így biztos nehéz pasit találnia, tévedünk, ugyanis 2018 óta házas.


Forrás:

Taylor Swift sudár termete és vékony alkata messziről is szembetűnő, de így is kevesen gondolnák, hogy az énekesnő 180 cm magas. És ha még magassarkút is visel….


Forrás:

Az abszolút győztes most ebben a listában Gwendoline Christie, aki azért a Trónok harcában is kiemelkedett, de azt kevesen gondolnák, hogy magassága a 190-et is meghaladja... 1 cm-rel.


Forrás:

Blake Lively mesésen mutat férje, Ryan Reynolds mellett. Ez persze annak is köszönhető, hogy imádják egymást és nagy az összhang, de az is sokat segít, hogy az egykori Pletykafészek sztár majdnem 180 cm magas.