Galéria

6 alkalom, amikor egy fontos dolgot változtattak meg egy filmen a könyvhöz képest, és ez mindenkit kiakasztott

Forrás:

„Tudom, hogy néhány évvel ezelőtt a mozikban hatalmas siker volt a Beavatott-sorozat, de az igazat megvallva, már a könyv is nagyon gyenge volt! Amit viszont a könyvhöz képest az utolsó résszel csináltak... Hát arra szavak sincsenek! Teljes káosz, semmit nem értettem!”


Forrás:

„El kell, hogy mondjam, hogy ez a kedvenc könyvem, de tényleg, egyszerűen imádom! Amikor megtudtam, hogy film készül belőle, el sem akartam hinni, annyira örültem! Most azonban azt kívánom, hogy bárcsak ne láttam volna... Annyi mindent megváltoztattak, ami lényeges volt a cselekményben, és annyira más személyiségeket adtak a karaktereknek... Az elmúlt hét évet azzal töltöttem, hogy megpróbáltam elfelejteni, hogy egyáltalán láttam a filmet.”


Forrás:

„Imádtam a könyvet, ezért nagyon vártam a belőle készült filmet, ehhez képest a végeredmény szörnyű lett. A színészi játék nem volt jó, a cselekmény teljesen rossz volt, és olyan dolgok, amelyeknek csak a harmadik könyvben kellett volna kiderülniük, már az első filmben szerepeltek. Teljes káosz volt, és nagyon felháborított az egész. Az egyetlen dolog, amit jól csináltak, az Simon és Magnus szereposztása volt.”


Forrás:

„Mondjuk úgy, hogy a filmeknek konkrétan SEMMI KÖZE nincs az eredeti könyvekhez. Elképesztő sok dolgot változtattak! Dylan O’Brien viszont nagyon helyes volt, szóval megnéztem többször is...”


Forrás:

„A harmadik könyv messze a legnagyobb kedvencem volt, a belőle készült film viszont nagy csalódás volt. Nagyon fontos részeket hagytak ki, amitől az egész hihetetlenül kiábrándító volt... A koreai utazás időpontját is megváltoztatták, ráadásul a szereplők olyan iskolákba jutottak be, amelyekbe a való életben biztosan nem tudtak volna...”


Forrás:

„Teljesen elrontották a film végét, Valentine nélkül ugyanis semmi értelme az egésznek. Pedig van amúgy még egy rakás rész, a filmkészítők mégsem vették ezt figyelembe!”