Galéria

5 divatblogger, akiket érdemes követned

Forrás:

Egy négygyerekes anyuka, aki nem csak vidám, élettel teli és fiatalos, még szuper trendi is. Több mint 171 000 követővel osztja meg a mindennapjait, az utazásait, a problémáit, az anyaság szépségeit és persze a legtrendibb outfitjeit, egyszerűen imádjuk!


Forrás:

Caroline svéd lány, aki sosem esik túlzásokba, öltözéke többnyire monokróm, minimalista darabokból áll. Miért is lehet ez érdekes számunkra? Mert remek példája annak, hogy a divatot nem kell feltétlenül túlkomplikálni, hisz egyszerű és letisztult darabokkal is képesek lehetünk kellő hatást kelteni. Ha ötlethiányban szenvedünk, nézzünk fel Caroline blogjára, itt biztosan találunk valami izgalmasat.


Forrás:

Jessie Bush a We the People blog szerzője is, jelenleg Barcelonában él és szuper képeket posztol. Nem csak a csodálatos utazásairól, azokról a szebbnél-szebb helyekről, ahol jár, de a legnagyobb örömünkre a kedvenc szettjeiről is.

A legjobb, hogy ugyanúgy, ahogy mindenki, ő is a legegyszerűbb hétköznapi problémákkal küzd, azaz, hogy hogyan öltözzünk divatosan hidegben, esőben és hogyan találjunk rá a tökéletes csizmára vagy kabátra.


Forrás:

A német Karolina Kauer - becenevén Karo - divatbloggerként és content creator-ként kezdte pályafutását és olyannyira népszerű és sikeres lett, hogy mára saját ruhamárkája is van: a karokauerlabel. Ruhái egyszerűek, letisztultak és nagyon szuperül kombinálhatók egymással. A kétgyerekes anyuka egyébként második babája megszületését követően maradt egyedül, így építette fel a saját divatcégét. Életszeretetét és pozitív szemléletét receptre írnánk fel mindenkinek.


Forrás:

A francia Louise Ebel Pandora névre keresztelt blogján főként a romantika a fő irányvonal. Louise frappánsan, olykor meghökkentően elegyíti a játékosan kislányos, illetve a már-már gótikusan sötét darabokat. Naná, hogy mindig sikerül valami olyat kreálnia, ami felrúg minden szabályt, minket pedig bátorságra sarkall: igen, jöhet a bőrdzseki a hosszú púderszínű ruhához! Mi kifejezettünk csípjük!