Galéria

A horoszkópod szerint ez a manikűr illik hozzád 2021 telén

Forrás:

A visszafogott dolgok egyáltalán nem neked valók, legyen szó sminkről, hajról, na meg persze a manidról. Ráadásul valld be, hogy egyszerűen odáig vagy az állatmintákért, ezért egy ilyen márványos, állatmintára emlékeztető manikűr szó szerint tökéletes a számodra!


Forrás:

A megszokás rabja vagy, ezért új dolgokat csak NAGYON ritkán próbálsz ki. Így van ez természetesen a körmeiddel kapcsolatban is, ezért simán előfordulhat, hogy a jelenlegi manikűrödet még évekkel ezelőtt választottad ki, azóta pedig szorgosan mindig ugyanezt kéred a körmösödtől. Mi most egy picit változtatnánk ezen, ez a manikűr ugyanis egyszerű, cuki és abszolút téli!


Forrás:

Igazán színes egyéniség vagy, attól függetlenül viszont megnyugodhatsz, télen is simán választhatsz színes körmöket! Ez a manikűr például tökéletesen illik a kedves, jókedvű személyiségedhez, ráadásul a játékosságodat is maximálisan kifejezi.


Forrás:

Nem hiába mondják, hogy a Rák a legromantikusabb jegy az összes közül, mert ez tényleg így van! Imádsz mindent, ami a romantikához köthető, érzelmes létedre pedig fontos számodra, hogy a személyiségedet kifejezze a manikűröd is. Ez a mani épp ezért tökéletes a számodra, hiszen bár egyszerű, mégis finoman megjelennek rajta romantikus és nem utolsó sorban téli elemek, amelyek abszolút egyedivé teszik a végeredményt.


Forrás:

Télen nem csupán a fehér és a piros körmök játszanak, főleg, ha Oroszlán vagy... Vezető típus lévén imádsz a középpontban lenni, épp ezért azokat a szabályokat is simán felrúgod, amiket az emberek a téli manikűrről gondolnának elsőre. Ez a mani például abszolút illeszkedik a 2022-es trendekhez, ráadásul kifejezik a temperamentumos személyiségedet is. Még télen is!


Forrás:

Fontos számodra a külső, emellett viszont az a lényeg, hogy a végeredmény visszafogott és stílusos legyen. Ez a manikűr pont ezért lesz idén télen a kedvenced, hiszen épp úgy tökéletes egy baráti összejövetelre, randira és az irodába is, így még extra praktikus is!


Forrás:

Igen jó esztétikai érzékkel rendelkezel, ezért nagyon fontos számodra, hogy minden szép legyen rajtad és a környezetedben. Ez igaz természetesen a manikűrödre is, aminél egyáltalán nem szereted a túl feltűnő és csicsás darabokat, ezért a maniért viszont garantáltan odáig leszel a téli hónapokban, hiszen visszafogott, a kis csillogásnak köszönhetően viszont tökéletes a hidegebb időben is!


Forrás:

Ha már tél, akkor természetesen nem hiányozhat a listáról a piros, most kivételesen viszont nem a tűzpiros verzióban hoztuk el neked. A Skorpió az egyik, ha nem a legtüzesebb, legszenvedélyesebb jegy, ezért szinte biztos, hogy magadtól is egy erőteljesebb árnyalatot választanál a következő manidhoz. Ez a bordó szín viszont minden szempontból tökéletes számodra, hiszen kifejezi a temperamentumodat, miközben igazán stílusos maradsz!


Forrás:

Mivel a Nyilas is a tűz jegyek közé tartozik, ezért nem meglepő módon a jegy szülöttjei temperamentumosak, imádják a kihívásokat, és soha, de TÉNYLEG soha nem lehet mellettük unatkozni. Ha te is Nyilas vagy, akkor ezek a jelzők szinte biztos, hogy rád is igazak, így egy feltűnő és extra vidám manikűrnél el sem tudunk jobbat elképzelni neked. Ugye, hogy te sem?


Forrás: A visszafogottság híve vagy, így utálod a feltűnő és túl harsány manikűröket. Egy ilyen visszafogott, stílusos és nőies manival viszont SOHA nem tudsz mellélőni!
Forrás: Utálod a szabályokat, és hihetetlenül fontos számodra, hogy egyedi legyél minden tekintetben. Épp ezért télen is olyan körmöt választasz a legnagyobb valószínűséggel, amit csak nagyon kevesen. Ez a manikűr például tökéletes választás lehet, hiszen extra egyedi, és nem fog gyakran visszaköszönni az utcán.
Forrás: Hihetetlenül fontos számodra, hogy esztétikus és szép dolgok vegyenek körül, ez pedig természetesen a külsődre is igaz. Mivel képben vagy a legújabb trendekkel is, ezért most télen szuper választás egy két különböző színű, mégis szuperül összhangban lévő manikűr!